Спокойни родители – щастливи деца с Русковец Резорт

Няма родител, който да няма нужда от една невероятна почивка, с която да посрещне пролетта и да загърби студеното време и зимния период. Но една почивка с деца може да бъде голямо приключение, затова в днешната статия ще ви покажем предимствата на почивка в Русковец. Насладете се на дълго чаканата ваканция, която да бъде в комбинация с топъл минерален басейн и страхотни нови предложения.

 

Хотел Русковец и щастливите деца!

Забавления за деца

Всеки родител иска да посети почивката си и да си почине добре, докато децата успяват да се забавляват и да не се налага непрекъснато да бдите над тях. Именно затова в хотела децата са на почит и ще могат да се насладят на игри с детски аниматори

Освен това има множество площадки, на които децата ви могат да играят, голямо пространство за разходка, както и игри на топка, федербал, баскетбол и други страхотни игри. Именно те ще направят приключението за децата ви пълноценно. Също така е важно децата да имат своето място и страхотни предложения, които да запълнят деня им, затова в хотела ще откриете кула със стена за катерене, къщичка с веранда, люлка, пирамида за катерене, както и пясъчник. А чистият въздух ще допринесе за добрия им сън и за по-добър апетит. 

хотел Русковец детски кът

Споменавайки добрия апетит е важно да знаете, че кухнята, на която ще се насладите е приготвена от специалисти готвачи. Те с удоволствие, внимание и идеална хигиена ще приготвят храната за вас и децата ви, за да може да сте спокойни по време на престоя си. Не забравяйте да опитате от истинските ни италиански пици на пещ, които ще ви пренесат в топла Италия.

пица в ресторанта на хотел Русковец

 

СПА центърът, от който имате нужда

ритуал Хару в спа хотел Русковец Резорт

Няма как да пропуснете да посетите СПА център Русковец, в който ще се насладите на перфектната почивка. Задължително посетете Онсен масажа, което означава “горещ извор”, понятие известно от Япония. Самият масаж има оздравителен и възстановяващ ефект, поради японските масажни техники и ритуали, които ще бъдат истински подарък за тялото ви. 

Освен масажите, е страхотно да прекарате един следобед в басейните, сауната и останалите съоръжения в СПА зоната. Насочете се към кнайп пейката, която ще ви предостави воден масаж на долните крайници и ободряващи, и успокояващи вани, които редуват студена и топла вода. След това може да пробвате арома и солна парни бани, както и двете дървени джакузита с минерална вода.

Спа хотел Русковец минерален басейн

 

Съблекалните, душовете, всички съоръжения и цялото обслужване на персонала на хотел Русковец ще ви предоставят истински комфорт, пълна дискретност и отлична хигиена. Отдайте се на пълна почивка, от която да вземете максимума, като ви препоръчваме да се разходите из близките населени места, където да се запознаете с бита и кухнята на местните. 

Почивката, в едно забързано ежедневие е много важна и ние, от хотел Русковец, знаем че може да ви коства много да угодите на цялото си семейство. Затова искаме да ви предоставим най-доброто, на което сме способни. Залагаме само на качествена храна, която е пряко ориентирана към здравословното хранене. Също така знаем, колко е важно децата да имат своето място и своето време, затова има много съоръжения и разнообразие. Относно СПА зоната, държим на отлична чистота, спокойствие, уют и разкош. Насладете се на дълго чаканата почивка и се отдайте на себе си! 

Picture of Ваня Грънчарова

Ваня Грънчарова

Участвам активно в културния живот на туристическа дестинация Банско. Член съм на родолюбивото сдружение „Дедо Лазко“. Ангажиментите си към туристическия бизнес съчетавам с преподавателска работа по предметите история и философия. Част съм от авторския екип за адаптирането на „История славянобългарска“ за ученици. Фирма „Арт Идея Бг“ за дизайн, интернет порталът за кулинарен туризъм www.culinarytourism.bg и проектът „Вкусът на Банско“ развивам като напълно мои авторски пространства.