Русковец хедър

Кулинарен тиймбилдинг

На шега или не, трапезата ни събира. Искате да избягате от ежедневието в офиса? Как бихте се почувствали в нестандартната ситуация да сте в кухня, в която готвите заедно с колегите си, съревновавате се с нож и вилица в ръка, после подреждате красиви чинии и заедно хапвате творенията си?

 

КУЛИНАРИЯТА Е ИЗКУСТВО И СРЕДСТВО ЗА СПЛОТЯВАНЕ

Под ръководството на шефския екип на ресторант „Лавендeр” в комплекс „Русковец”, Добринище се осъществява интересна кулинарна програма. В нея могат да се включат до 50 човека. Предварително се избира желаното меню за осъществяване на тиймбилдинга. След кратък инструктаж за правилата в нашата кухня лично от главния готвач, всички получават престилки. Главният готвач представя регламента на кулинарното състезание и критериите за оценка, менюто, неговата концепция, необходимите продукти и как се приготвят ястията.

Разпределят се ролите в отборите, в съответствие с принципите в организацията на работата в един ресторант – кой ще приготвя салатите, кой – предястията, кой предпочита да се включи в приготвянето на основните ястия и десертите. Но всички трябва да се запознаят с тънкостите на приготвянето на различните ястия и защо понякога не се получават. Как трябва да комбинираме вкусовете и подправките, кои напитки към кои ястия се поднасят?

Участниците трябва да бъдат като малък оркестър, в който всеки поема своята роля и се стреми да даде най-доброто от себе си.

Участниците заемат своите позиции в кухнята, а след приготвянето на блюдата, всичко се сервира на масата и комисия коментира и оценява презентацията на отборите.

Финалът е дружно и щастливо хапване от собственоръчно приготвената храна.

Организирането на кулинарен тиймбилдинг е в часовете преди обяд.

Цената на човек за участие зависи от концепцията на избраното меню и започва от 45 лв.

Събитието е изключително емоционално и зареждащо, стимулиращо артистичността на участниците. То може да бъде огледало на взаимоотношенията в екипа и да съдейства за неговото сплотяване.

За повече информация, моля да ни пишете на имейл: reservations@ruskovets.com


		

Изпратете запитване

лого хоризонтално

Русковец Термал Резорт

Абонирайте се за нашия бюлетин