Русковец хедър

Тиймбилдинг в хотел Русковец

Русковец Резорт е чудесно място за организиране на фирмен тиймбилдинг, корпоративни обучения, събития и фирмени партита.

Идеалният хотел за тиймбилдинг около София

Конферентни зали и оборудване

Хотелът разполага с конферентна зала за срещи и презентации (до 30 места при подредба тип “театър”), оборудвана с професионална техника: мултимедия, екран, флипчарт. Залата е с естествена светлина, а големите френски прозорци с поглед към Пирин дават чувство за единение с природата.

При по-големи събития може да се ползва залата на ресторанта в часовете между 11:00 и 17:00ч.

Непосредствено пред залата и ресторанта има просторна открита тераса, която може да се ползва като алтернативна зала с часове на открито.
Голямото лоби на хотела дава възможност за обособяване на неформални работни групи, които да могат да дискутират теми самостоятелно.

Настаняване и храна

Лавендер е основният ресторант на хотела. Той е с капацитет до 130 места и това лимитира в голяма степен броя на участниците.

Настаняването в хотелската част е в просторни апартаменти, най-малкият от които е 60 кв. м. – апартамент Джуниър.

Удобни за настаняване са и 2-спалните апартаменти Сеньор, които разполагат с общ хол, 2 отделни спални със самостоятелна баня към всяка една от спалните.

Вилите Фамилия Комфорт предлагат комфортно настаняване на площ от 118 кв.м. Те са с по 2 спални, общ хол, баня с вана и душ кабина и втори санитарен възел.

Голям плюс за участниците в корпоративните събития е това, че всички апартаменти и вили имат тераси с панорамна гледка. Сутрешното кафе, изпито на терасата и вдъхвайки аромата на бор освобождава съзнанието и зарежда с позитивни мисли.

Русковец е един от малкото хотели подходящи за тийм билдинг около София, съчетаващ в себе си лечебната сила на Минералната вода, простора и чистия въздух на Пирин, и удобствата, нужни за един пълноценен и ефективен тиймбилдинг.

Безплатни услуги, минерална вода и СПА

Огромното предимство на комплекса са минералните басейни и термална зона/сауна, парни бани, кнайп пейка, фитнес зала/, които се ползват безплатно по време на събитието.
Кокетните зелени алеи в комплекса и боровата гора, обгръщаща комплекса, дават свобода за активности на открито, с които да се разнообразяват сериозните занимания.

Тиймбилдинг на открито – преоткрийте Пирин

Вариантите за тиймбилдинг игри на открито са много, но важно е какво целим с тях:

 • сплотяване на екипа, умение за партниране
 • разпределение на роли и задачи, мениджмънт на екипа
 • създаване на доверие и съпричастност
 • ефективно управление на времето

Програмите и активностите на открито могат да включват:

 • Пешеходни преходи и игри
 • Офроуд приключение с джип или ATV
 • Скално катерене
 • Конна езда
 • Пейнтбол
 • Планинско колоездене
 • Рафтинг по Струма и т.н.

Вечерни активности

За вечерните партита на Вашия фирмен тиймбилдинг може да се ползва нощния клуб, който може да се ползва за частни партита, самостоятелно и само за ивента.

Нощният клуб е с капацитет до 55 човека и способства за създаване на неформална атмосфера след сериозния ден, изпълнен с лекции или обучения. Хотелът организира ползването на DJ, караоке, кани фолклорни групи от региона, външни музикални формации или гост-изпълнители по поръчка на организаторите на събитието.

Как организираме Вашия фирмен тиймбилдинг?

За договарянето на събитията в комплекса се грижи целия екип на Русковец Резорт. За договарянето на събитията и предварителните уточнения, се грижи изключително опитен организатор от страна на хотела.

Организаторът на събития в Русковец Резорт отговаря за:

 • всеки детайл от тиймбилдинг програмата и ивентите да бъде изпълнен на 100%;
 • договаря часовете за обучения;
 • подредбата на залата;
 • наличие на необходимата техника;
 • кога и какви кафе паузи желаят участниците;
 • кетъринг, менюта, начин на обслужване;
 • забавната част, с която неизменно приключва всяко събитие.

Не се колебайте да организирате събитието си в Русковец Резорт! Може би вече имате идея за това?

За повече информация, моля да ни пишете на имейл: reservations@ruskovets.com

Кулинарен тиймбилдинг

На шега или не, масата ни събира. Бихте ли избягали от ежедневието си в офиса? Как бихте се почувствали в необичайната ситуация да сте в кухня, където готвите заедно с колегите си, състезавате се помежду си с нож и вилица в ръка, после почиствате след себе си и отново заедно ядете това, което сте сътворили?

Кулинарията е изкуство и средство за обединяване

Интересна кулинарна програма се провежда в Русковец, Добринище, под ръководството на главния готвач в ресторант „Лавендер”. В него могат да участват до 45-50 души. Предпочитаното меню за провеждане на тиймбилдинга обикновено се обсъжда предварително.

След кратки инструкции за правилата в нашата кухня, дадени лично от главния готвач, всеки участник ще получи престилка.

Главният готвач представя регламента на кулинарното състезание и критериите за оценка, менюто, концепцията си, необходимите съставки и начина на приготвяне на ястията.

Ролите в екипите са разпределени според принципите на организацията на работа в ресторантите – кой ще приготвя салатите, кой – предястията, кой предпочита да участва в приготвянето на основните ястия и десертите. Всеки обаче трябва да се запознае с техниката на приготвяне на различни ястия и да разбере защо понякога процесът на готвене се проваля. Как трябва да комбинираме вкусове и подправки, коя напитка с коя храна се сервира?

Участниците трябва да са като малък оркестър, в който всеки играе своята роля и се стреми да даде най-доброто от себе си.

Всички участници заемат местата си в кухнята и след приготвянето на храната всичко се сервира на масата, а представянето на отборите се обсъжда и оценява от отговорна комисия.

Финалът е задружно и радостно хапване на собствено приготвена храна.

Кулинарните тиймбилдинги се организират преди обяд. 

Цената за участник зависи от концепцията на избраното меню и започва от 45 лв.

Събитието е изключително емоционално и зареждащо, стимулиращо артистичната страна на участниците. Може да бъде огледало на взаимоотношенията в екипа и да насърчи сплотяването му.

За повече информация, моля свържете се с нас на телефон 00359 889 330 016 или на имейл: sales@ruskovets.com

Изпратете запитване

лого хоризонтално

Русковец Термал Резорт

Абонирайте се за нашия бюлетин