ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ ГОСТИ НА РУСКОВЕЦ РЕЗОРТ

Уважаеми приятели на Русковец Термал СПА и СКИ Резорт,
Във връзка с въвеждането на извънредни мерки за безопасност и ограничаване на разпространението на коронавирис в България Ви информираме, че хотел Русковец Резорт спира да работи в периода 16.03. – 29.03.2020 г., включително.
Искрено съжаляваме за ситуацията, но здравето на хората е от първостепенно значение за нас и ние ще се съобразим и подкрепим всички наложени мерки.

За въпроси и повече информация може да се свържете с нас на: 0889 99 00 26 или на мейл: reservations@ruskovets.com

От екипа на Русковец Резорт

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА РУСКОВЕЦ ТЕРМАЛ СПА § СКИ РЕЗОРТ И СЕ ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ ОТ СПЕЦИАЛНАТА НИ ПОЛИТИКА КЪМ ЛОЯЛНИТЕ ГОСТИ НА КОМПЛЕКСА!

* Ако имате минимум 10 нощувки в Комплекса в рамките на 1 календарна година, Вие ще получите като бонус 2 частични масажа по 25 мин. или един класически масаж от 50 мин. в часовете от 9:00 до 16:00 ч., при реализиране на 11-та си нощувка

* Ако сте реализирали минимум 20 нощувки в Комплекса в рамките на една календарна година, ще заплатите следващите си нощувки с 10% отстъпка за следващата резервация. Освен това ще получите като бонус 2 частични масажа по 25 мин. или един класически масаж от 50 мин. в часовете от 9:00 до 16:00 ч.

* Ако имате минимум 30 нощувки в Комплекса в рамките на една календарна година, ще заплатите престоя си след 30-та нощувка с 30% намаление и ще получите като бонус 2 частични масажа по 25 мин. или един класически масаж от 50 мин. в часовете от 9:00 до 16:00 ч.

Ползването на бонусната схема е по стандартни оферти и не могат да се комбинират промоционални оферти с бонуси.
Моля да ни пишете на e-mail: reservations@ruskovets.com, за да Ви предоставим бонусите. Благодарни сме за избора и Ви очакваме отново!

Русковец Термал Резорт

Абонирайте се за нашия бюлетин