За децата

Русковец Термал СПА & СКИ Резорт е затворен комплекс с денонощна охрана, което го прави много подходящ за семейства с деца. Децата са винаги добре – дошли, а сигурността и възможностите за игри ги правят щастливи.

На територията на комплекс Русковец има множество открити площадки и пространства, където децата могат да играят на воля с топка, федербал, баскетбол или др. игри. Една от откритите площадки е оборудвана с различни съоръжения: кула със стена за катерене, къща с веранда, пейки и пързалка, люлка с 3 седалки, пирамида за катерене, the chicken – люлка на пружина с две седалки, пясъчник.

Чистият планински въздух прави децата по-здрави и щастливи.

За по-малките гости от 3-6 г., сме предвидили просторен детски клуб с изглед към планината. Децата могат да играят на воля с разнообразни играчки, под надзора на аниматор.

През зимата ангажираме детски аниматори за деца от 3 до 10 год. и създаваме специална зимна програма, която започва от 9:00 ч. сутринта и приключва в 20:00 ч. Децата играят зумба, участват в артработилници, танцуват, пеят, имат пиратски партита и правят състезания и разкриват неподозирани таланти. За деца от 0 до 3 год. изискваме придружаващ родител. 

Детският кът е с работно време (с аниматор) от 09:00 до 18:00.  

След 18:00 до 20:00 децата са добре дошли, но само с родителски надзор.

Почивни дни:  Сряда и Неделя.

 

Забавления за деца
Забавления за деца помещение
Забавления за децата

Забавлявайте се с Вашето дете в Атракционен парк „Не се отказвай“, Добринище

Изберете любимо спортно занимание за своето дете, закалете смелостта и ловкостта му с невероятните приключения в атракционния парк до Русковец Резорт. Изборът е голям, а времето ще мине неусетно, ако наемете АТВ, планински велосипеди или пояздите с кон. За по-големите препоръчваме въжения тролей и парк, както и стената за катерене. Голямо предизвикателство е да улучите мишената при стрелба с лък!

Не пропускайте да дадете различната емоция на своето дете!

За повече информация моля да се свържете с нас на телефон: 0877 369 602

ruskovets vuzhen park        ruskovets stena za katerene       ruskovets vuzhena liniya

Политика за деца - настаняване и цени

  • Настаняване със закуска за едно дете от 0 до 13.99 г. на допълнително легло, е безплатно във всички апартаменти и вили.
  • За второ дете от 0 до 3.99 г. на допълнително легло (с или без кошарка) в апартамент или вила, се доплащат по 5 евро/нощ. Безплатно е настаняването на второ дете само във Вила Фамилия Лукс.
  • За второ дете от 4 до 199 г. на допълнително легло във Вила Комфорт и Вила Комфорт Фамилия, се доплащат по 10 евро/нощ. Настаняването във Вила Фамилия Лукс е безплатно.
Забавления за деца играчки

Безплатно за деца в комплекса

Възползвайте се от услугата „baby time и Вие ще намерите предварително заредени в стаята си най-необходимите неща за Вашето бебе! Добре-дошли у дома си!

  • Детски кошарки за първо дете до 3.99 г.
  • Столчета за хранене
  • Детски аксесоари /гърнета и вани за къпане/
  • Детски халати при поискване
  • Детски TV канали
  • Обезопасяване на контакти при поискване
  • Закрит детски минерален басейн с температура на водата 33 градуса С
детски кът Русковец

Услуги срещу заплащане

  • Плейстейшъни с игри за деца
  • Микровълнова фурна в стаята – 8 лв. на ден
лого хоризонтално

Русковец Термал Резорт

Абонирайте се за нашия бюлетин