Семинари

Конферентни зали и оборудване

Хотелът разполага с конферентна зала за срещи и презентации (до 30 места при подредба тип “театър”), оборудвана с професионална техника: мултимедия, екран, флипчарт. Залата е с естествена светлина, а големите френски прозорци с поглед към Пирин дават чувство за единение с природата.

При по-големи събития може да се ползва залата на ресторанта в часовете между 11:00 и 17:00ч.

Непосредствено пред конферентната зала и ресторанта има просторна открита тераса, която може да се ползва като алтернативна зала с часове на открито.
Голямото лоби на хотела дава възможност за обособяване на неформални работни групи, които да могат да дискутират теми самостоятелно.

Комплексът е много подходящ за провеждане на по-малки или средни като големина събития.

Тук могат да се съчетаят работен режим с релакс в прекрасния Онсен СПА център на хотела или с плуване в минералните басейни. В хотела можете да ползвате безплатно финландска сауна, две парни бани, фитнес център с уреди на ТехноДжим, кнаип пейка.

Просторната вътрешна паркова зона предполага както обучение на открито, така и отмора сред зелената природа.

В целия комплекс е осигурен безплатен безжичен интернет.

Повече за условия за провеждане на събития можете да прочетете на страницата: Тиймбилдинг

Важна информация за всички организатори на събития в хотела е, че всеки от участниците в ивентите могат да ползват отстъпка от актуалните цени при свое частно посещение в комплекса в друг период от време.

Изпратете запитване