Частни партита и фирмени тържества

Ако желаете да организирате своя рожден ден, парти с приятели или просто да разпуснете в приятна компания, без непознати около Вас, побързайте да ангажирате нашия приятен клуб за частни партита “Виолет”. Ние ще предложим подходящо меню, съобразено с предпочитанията Ви, ще ангажираме професионален DJ, ще осигурим караоке техника или ще се свържем с любимата Ви музикална формация.

В нощен клуб Виолет можете да останете до малки часове на нощта, защото барът е шумоизолиран и предполага уют и възможност за щур купон.

Нашият екип има опит в организирането на малки и по-големи фирмени тържерства, чествания по специални поводи или просто партита. Ресторант Лавендер (120 места) и клуб Виолет (55 места) са на разположение на нашите гости. В конкретни случаи договаряме възможност за удължено работно време.

В ресторант Лавендер организираме тематични вечери по различни поводи – от винени презентации с представяне на избрани асортименти от известни винарски изби до тематични кулинарни вечери с майсторски приготвени ястия от региона или традиционни ястия за интернационални кухни.

Ресторант – пицария Ил Форно предполага уют за по-малки партита, до 25-28 човека, колкото е капацитета му.

Независимо къде ще изберете да организирате събитието, можете да поръчате специална декорация за залата. Ще съдействаме за всяка идея, която ще донесе повече настроение на участниците. Не се колебайте да споделите с нас идеите и очакванията си, а ние ще се постараем да ги изпълним в рамките на възможното.

Изпратете запитване