Детски рожден ден

Детските рождени дни са сред най-важните семейни празници, а най-развълнувани да ги посрещнат са малчуганите. Затова обикновено родителите започват организацията от рано и търсят най-подходящото място. Подарете на вашето дете и всички гости на тържеството един незабравим рожден ден в Русковец Резорт. 

Предлагаме ви отличната възможност да сътворите едно забавно и приятно детско парти, изпълнено с изненади, подходяща украса, музика и вкусно детско меню. Обикновено детските партита организираме в основния ресторант Лавендер, но можем да обособим специално място и в просторния ни Лоби бар. При всички случаи децата могат да ползват детския клуб на хотела.

Създайте един прекрасен рожден ден на открито, на просторната ни панорамна тераса, където децата ще могат да се насладят на чистия въздух и красивата природа, докато се радват на весели игри и подаръци! В спа комплекса има достатъчно открито пространство за игри, две открити детски площадки с люлки и пързалки, а при лошо време децата могат да играят на воля в просторния ни детски клуб. 

Детските аниматори получават безрезервната любов на малчуганите. Децата и аниматорите измислят заедно интересни игри, пеят, подскачат, учат се да танцуват, задават си полезни въпроси за природата, птичките и животните. Тук те играят до насита. Не е случайност, че децата стават причина родителите им да изберат отново Русковец Резорт за семейна почивка.

Нашият екип ще ви помогне да организирате мечтания рожден ден за вашето дете. Попитайте и ще Ви предоставим нашето детско меню. За повече подробности и въпроси, не се колебайте да се свържете с нас! 

Изпратете запитване