Лоби бар

11:00 - 18:30 часа

Лоби барът е част от фоайето на хотелския комплекс. Разполага с 50 места, ситуирани в просторно и огряно от слънчевите лъчи лоби. Горящата камина през зимата, удобните мебели и дивани в топлата цветова гама, както и нежният музикален фон дават неповторимо усещане за уют и релакс.

Предлага разнообразни алкохолни и безалкохолни напитки. Ако сте намерили своето любимо кътче на Лоби бара, не е необходимо да го сменяте, за да поръчате ястие или напитка от менюто на ресторант Лавендер или пицария Ил Форно. Достатъчно е да споделите с нашия екип и ние ще Ви поднесем избраното.

Лоби барът е мястото за среща на чаша топла напитка или сгряващо питие след изтощителните преживявания на ски пистата.

Това е мястото, където можете да се съберете със семейството си и да премерите сили в игра на карти, табла, шах, монополи, скрабъл, не се сърди човече, черен петър, за които никога не намираме време в забързаното си ежедневие.

Много често наши гости използват удобните мебели и релаксиращата гледка през огромните витражи, за да поработят на лаптоп.

В близост до Лоби бара има библиотека с книги на български и английски език.

А по време на футболни първенства Ви препоръчваме да седнете в удобните фотьойли и заедно с другите футболни запалянковци да споделите емоцията от представянето на любимия отбор, наблюдавайки играта на големите ни LCD монитори.