Русковец Резорт взе награда за най-добър планински СПА и Ски комплекс

На 23.06.2023г. се състоя тържествена церемония за връчване на годишните награди на медийна компания „К и П Адвъртайзинг”, издател на списание Дестинация България.

Русковец Термал СПА & Ски Резорт получи отличие за „Най-добър планински СПА и СКИ комплекс” за 2023 г.

Най-добрият планински хотел
Награда "Най добър СПА хотел 2023"
Награда Ruskovets

Награди за постижения в туризма 2023 г.

Награда Ruskovets 2023
Най-добър СПА & Ски хотел за 2023-та година

Изключителната инициатива на списание Дестинация България отличава и поощрява общини, инвеститори, туристически обекти и мениджъри за популяризиране на страната ни като туристическа дестинация, за инициативност, устойчивост, професионален мениджмънт и добри практики.

На церемонията присъстваха представители на посолствата на Гърция и Румъния, Министерството на туризма, кметове на общини, мениджъри на асоциации и туристически комплекси.

Да ни е честито!

Picture of Ваня Грънчарова

Ваня Грънчарова

Участвам активно в културния живот на туристическа дестинация Банско. Член съм на родолюбивото сдружение „Дедо Лазко“. Ангажиментите си към туристическия бизнес съчетавам с преподавателска работа по предметите история и философия. Част съм от авторския екип за адаптирането на „История славянобългарска“ за ученици. Фирма „Арт Идея Бг“ за дизайн, интернет порталът за кулинарен туризъм www.culinarytourism.bg и проектът „Вкусът на Банско“ развивам като напълно мои авторски пространства.