ОРГАНИЗАЦИОННИ МЕРКИ ВЪВ ВРЪЗКА С COVID-19

УВАЖАЕМИ ГОСТИ, БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ИЗБРАХТЕ РУСКОВЕЦ ТЕРМАЛ СКИ И СПА РЕЗОРТ ****!

ОРГАНИЗАЦИОННИ МЕРКИ ВЪВ ВРЪЗКА С COVID-19  

Наш основен приоритет винаги е било осигуряването на несравнимо преживяване за Вас – нашите гости – под формата на лечение, рехабилитация, превенция на здравето и подмладяване на духа и тялото.

С грижа за Вас през изминалите месеци нашият екип работи усилено за осигуряване на максимално високо ниво на хигиена и дезинфекция.

Гарантираме, че ще посрещаме вашите нужди по подобаващ и безопасен начин, което да бъде в съответствие с указанията на нашето правителство.

Обединихме усилията си, за да гарантираме безопасността на гостите и служителите ни:

  1. С цел предпазване на здравето на околните Вашата температура ще бъде измерена при влизането Ви в комплекса. Няма да бъдат допускани гости с вирусни симптоми.
  2. По време на работа нашите служители ще носят предпазни маски , като засилена мярка за безопасност.
  3. Нашите съоръжения се дезинфекцират регулярно – общи части, хотелски стаи и всички други места на които гостите имат директен контакт.
  4. На територията на хотела са поставени дезинфектанти, които са на  ваше разположение.
  5. Всички наши служители преминават през филтър, мерене на температура, проверка на здравословното състояние ( кихане, кашлица), като се попълва хигиенна карта.
  6. Работещите на територия на ХОТЕЛА  са преминали обучение във връзка с прилагане на извънредните противоепидемични правила, съобразени с изискванията на заповедите на Министъра на здравеопазването.
  7. Бъдете отговорни и спазвайте дистанция от 2 метра както между себе си и останалите гости, така и между себе си и служителите на РУСКОВЕЦ ТЕРМАЛ СПА И СКИ РЕЗОРТ.

Във връзка с извънредната епидемиологична обстановка и спазвайки разпорежданията на здравните власти, всички наши служители, намиращи се в обекта, са  със Зелен сертификат, одобрен от Министерството на здравеопазването.

Бихме искали да Ви уведомим и помолим за съдействието Ви –  при настаняване в хотела или при проверка от правоимащите органи да предоставите Вашите Зелени сертификати за:

         завършен курс на ваксинация.

         направен до 48 часа отрицателен бърз тест за Covid 19.

         направен до 72 часа отрицателен тест PCR за Covid 19.

         преболедували Covid 19, удостоверено с валидни документи по смисъла на Заповед № РД-01-733 от 27.08.2021 г.

Условията за наличен Зелен сертификат не се прилагат по отношение на лица под 18 годишна възраст.

 

Picture of Ruskovets Resort

Ruskovets Resort

Комплекс Русковец е разположен в живописната котловина на известния с минералната си вода курорт Добринище. Богатата зимна програма на дестинацията Банско – Добринище, отличните ски писти и модерни съоръжения са чудесна комбинация за заредена с много емоции зимна ваканция. Разстоянието до Банско e 6 км.