НАТУРА БИСЕ ЗА КРАСИВА КОЖА

Иновативната колекция Essential shock intense line за красива и млада кожа

Essential shock intense line е новата анти-ейдж козметична линия за лице на реномираната испанска козметика Натура Бисе.

Защо препоръчваме

Иновативните ремоделиращи процедури на тази шоково интензивна линия подхранват и уплътняват кожата и дават моментален подмладяващ ефектът. Достатъчна е дори само една сесия и кожата на лицето Ви ще бъде ефективно хидратирана, еластична, а контурите Ви очертани, освежени и подмладени.

Можете да направите терапията дори да сте наши гости само за уикенда.

natura bisse

natura bisse woman

 

 

 

 

 

 

 

Формули, които запазват красотата ви и връщат годините назад

Формулите на Essential Shock Intense Line включват основни добавки за кожата, които са ключови за поддържане на пълен, хидратиран и без бръчки тен:

  • Протеогликан Дерма комплекс – за заглаждане на фините бръчки и хидратиране на кожата
  • Изофлавони – активна съставка против стареене, която ефективно третира възрастовите хормонални изменения на кожата.
  • Антиоксидантите А+С+Е с екстракт от ананас, соя, зелен чай, масло от розата москета, които обновяват  и стабилизират кожата.

woman face

 

 

 

 

Какво включва терапията

  • почистване на лицето и деколтето с нежни движения
  • нанасяне на ензимен пилинг за изглаждане на несъвършенствата на кожата
  • ревитализираща маска с ананас и зелен чай
  • концентриран серум, който се нанася с помощта на скулптуриращи топчета
  • финален крем, масаж на лице и зона деколте.

Ефектът е ясно видим след терапията

Кожата Ви е дълбоко хидратирана, подхранена и с възстановена плътност и стегнатост. Контурите на лицето Ви са предефинирани, а тенът – подмладен.

Ползата от използване на тази козметика е, че тя въздейства и в дълбочина, а не просто да тушира видимите промени по кожата.

Продължителност и цена: 50 мин. / 120лв.

Не се страхувайте от бръчките и годините, те са нашия опит и пътешествие през годините. Радвайте се на живота и чувствайте щастието всеки ден!

Picture of Ваня Грънчарова

Ваня Грънчарова

Участвам активно в културния живот на туристическа дестинация Банско. Член съм на родолюбивото сдружение „Дедо Лазко“. Ангажиментите си към туристическия бизнес съчетавам с преподавателска работа по предметите история и философия. Част съм от авторския екип за адаптирането на „История славянобългарска“ за ученици. Фирма „Арт Идея Бг“ за дизайн, интернет порталът за кулинарен туризъм www.culinarytourism.bg и проектът „Вкусът на Банско“ развивам като напълно мои авторски пространства.