Какво да изберем, къща или апартамент за почивка?

Вече се замисляте за следващата си почивка, но все още не може да решите дали искате да я прекарате в къща, или предпочитате апартамент. Има изключително много предимства да изберете и двете възможности. Затова в днешната статия ще ви помогнем да ги откриете и да прецените кой вариант е най-добър за вас и семейството ви. 

Предимствата да изберете къща за почивка 

Вила Комфорт Русковец

Един от страхотните избори, които може да направите, е да се възползвате от къщите за почивка, които се предлагат. Много голямо дворно пространство, на което може спокойно да обядвате и пиете сутрешното си кафе. Игрите навън също са страхотна опция, а голямото пространство вътре ви дава възможност да сте повече хора.  

 

Може да изберете по-голяма вила, ако сте избрали да бъдете повече от едно семейство, както и ако сте с повече деца. Паркомястото, което е към вилата, ви дава възможност да сте много мобилни и бързо да се ориентирате към красиво място за разходка. Не забравяйте, че уединението, което дава къщата е страхотно, а хотелската сграда е в близост и може с няколко крачки да стигнете до нея.  

 

Ако изберете голяма вила, това ви дава и предимството да използвате пералня, която за малки деца е напълно задължителна. Микровълновата фурна е удобство, което може да използвате само за вас, а кухнята ви очаква, ако искате да приготвите нещо бързо за семейството. Не забравяйте да се възползвате и от специалната оферта за гости на хотела, за да може да си почивате активно и да опитате от вкусната храна в Ruskovets. 

 

Предимствата да изберете апартамент за почивка 

апартамент Сеньор спланя

Ако все пак сте решили да се насочите към апартамент, няма да сгрешите. На първо място, сте в основната сграда, където разполагате с детски към, ресторант и СПА зоната. Всичко това ви позволява да сте цялото семейство в една сграда и всеки да прави това, от което има нужда.  

 

В апартаментите има всичко необходимо за добрия ви престой. Може да използвате и кухненския бокс, ако имате дете, на което трябва да приготвяте храна, или просто искате да си направите уютна вечеря, както и чаша кафе сутрин. Гледката от терасите е вълшебна и сме сигурни, че там ще прекарвате голяма част от деня преди обед. През следобедите се насладете на страхотните масажи, които определено ще ви помогнат да се почувствате на истинска почивка. СПА зоната е отворена за вас, както и кнайп пейката, върху която ще се насладите на воден масаж на долните крайници.  

 

Апартаментът ви дава възможност да сте близо до всичко това и да може да се наслаждавате на почивката си пълноценно. Ако все пак живеете в къща, ви препоръчваме да си наемете вила, която ще ви помогне да сте в комфортната си зона, но и да усетите ваканцията активно.  

 

Преценете кой от двата варианта е най-добрият за вас и направете резервацията си още днес. Затворен хотелски комплекс Русковец ви предоставя и двете възможности, защото вашият комфорт е от огромно значение за нас. Използвайте почивните си дни ефективно и се насладете на страхотни СПА процедури, качествена храна и  развлечения за децата. Кои са свободните ви дати? 

Picture of Ваня Грънчарова

Ваня Грънчарова

Участвам активно в културния живот на туристическа дестинация Банско. Член съм на родолюбивото сдружение „Дедо Лазко“. Ангажиментите си към туристическия бизнес съчетавам с преподавателска работа по предметите история и философия. Част съм от авторския екип за адаптирането на „История славянобългарска“ за ученици. Фирма „Арт Идея Бг“ за дизайн, интернет порталът за кулинарен туризъм www.culinarytourism.bg и проектът „Вкусът на Банско“ развивам като напълно мои авторски пространства.