Как да изберем хотел за Коледа с деца

Коледа, най-хубавото време през годината. Цяла есен се надяваме да дойде по-бързо и всичко да бъде магично, приказно, а хората по-добри и празнично настроени. Но какво става, когато искате да си направите подарък за Коледа, за цялото семейство. Ако не сте празнували Коледа далеч от дома, може би тази година е добре да помислите над това. Празниците са времето, което трябва да прекарате със семейството си, без значение, дали това ще е у дома, или ще изберете някой луксозен хотел за почивка на планина, като хотел Русковец.

На хотел с деца?

коледна семейна почивка в спа хотел РусковецАко изберете неподходящ хотел, вероятно никога повече няма да използвате думите, почивка и деца, в едно изречение. Затова трябва много внимателно да проучите всеки детайл, за да може всички да се забавлявате, но и да успеете да си починете. На първо място се запознайте с пътя до хотела, ако има твърде много завои и труден достъп, не е за вас. Децата са чувствителни към завой, а и лошото време може да се окаже пречка за хубавото ви изкарване. Освен това се запознайте с менюто на хотела, дали всички се храните с ястията в хотела, дали може да поръчвате рум сървиз, дали някой е алергичен към нещо и се нуждае от специални храни. Важно е и какви стаи предлага хотелът, ако децата ви са достатъчно големи, може да им вземете отделна стая точно до вашата, а родителите да се усамотите в отделна стая, може би с вана. Ако не можете да оставите децата в отделна стая, то тогава, дали има достатъчно уединени апартаменти, с повече пространство, така че да не си пречите. 

Какво предлага самият хотел?

  • Често хотелите не предлагат нищо интересно за деца, освен СПА. Децата, обаче, имат нужда от други деца и е важно хотелът, който избирате да има кът. Този кът трябва да е достатъчно голям, за да не се притеснявате, да е безопасен и да има много играчки, книжки и игри за всяка възраст. По този начин ще можете да оставяте детето си, докато се храните или сте в СПА зоната. 
  • Освен за децата, трябва да има удобства и за родителите, които да могат да се възползват от разнообразни масажи, голям и топъл басейн, както и достатъчно пространство в комплекса навън, за да могат да се разхождат активно. 
  • Спортът не е по-малко важен, така че спортна зала или тичане покрай хотела е страхотно физическо натоварване, което ще ви енергизира и зареди. 
  • Храната, която ще консумирате, трябва да е на най-високо ниво, с готвачи специалисти, изрядна хигиена и голямо разнообразие за всяка част от деня.
  • Ако търсите хотел за Коледа, то трябва да се поинтересувате и за менюто на самия празник, за да знаете какво да очаквате, дали има куверти, някаква шоу програма и да попитате до колко часа е, за да можете, когато решите да се оттеглите, да се наспите пълноценно.

В хотел Ruskovets, можете да намерите всичко това и повече!
Прекарайте време с вашите близки и се насладете на уют, разкош и една малко по-различна, но семейна Коледа. Времето, което ще прекарате у дома в готвене, подреждане и отсервиране, ще можете пълноценно да заместите с уелнес зона и плувен басейн. Звучи добре, нали?