Хоум офис в планината – едно различно преживяване

Хоум офис – термин, който чуваме много често в последните месеци. Напълно неочаквано 2020 г. донесе със себе си една различна нова действителност, а именно пандемията и множеството последвали ограничителни мерки, които тотално промениха ежедневието на всеки от нас. Що се отнася до работната среда, една от най-големите промени е, че на много от хората в България за пръв път се наложи да работят от вкъщи.

Работата от вкъщи безспорно има своите предимства, но също така крие и известни предизвикателства, с които трябва да се справяте ежедневно. Един от начините да го направите е като подходите по-нетрадиционно. В този ред на мисли, може да не приемате твърде буквално понятието “домашен офис”, а вместо това да се отдадете на едно различно преживяване – хоум офис в планината.

Какви са предимствата на хоум офиса в планината? 

Да работите от вкъщи, особено ако до този момент не ви се е налагало, може да се окаже стресиращо и хаотично. Понякога е трудно да разделите работните си задължения от домашните такива, а понятието за почивка също е много условно, когато сте хоум офис. В дългосрочен план, това може да доведе до преумора, натрупване на стрес и намаляване на работната продуктивност. За да ви осигури едно различно и много по-приятно преживяване, Русковец Резорт предлага на своите гости  възможност да изберат специален хоум офис пакет за своя престой. Домашният офис в планината има големи предимства, от които може да се възползвате и вие:

  • Качествена почивка мъж лежи на трева

Безспорно едно от най-големите предимства да изберете хоум офис в планината, е възможността да си починете качествено след работния ден. Всеки ден ще се наслаждавате на красивата гледка от вашия прозорец, чистия планински въздух и зелената гора. Когато си почивате, имате възможност да направите разходка сред природата, което ще ви помогне да релаксирате съзнанието си и да намалите нивата на стрес. Русковец Резорт е уникален затворен комплекс, ограден от красива борова гора и превъзходна гледка към красивите върхове на Пирин, които няма да ви омръзне на съзерцавате.

  • Релакс на сетивата 

В нашия модерен СПА център,  ще може да се погрижите за себе си, като се насладите на приятни и отпускащи сетивата процедури. В това число сауна, парна баня, басейни, масажи и дори разкрасителни ритуали, които ще ви накарат да изглеждате и да се чувствате прекрасно. Чудесен начин да разпуснете и да се заредите с енергия за следващия работен ден.

  • Избягайте от шума на големия град

Макар да не ви се налага да посещавате офиса, което вероятно ви спасява от сутрешния трафик, животът в големите градове продължава да бъде шумен и изпълнен с напрежение. Дълги опашки по магазини, препълнен градски транспорт и дори несъобразителните съседи, които най-вероятно също ще си останат повече време вкъщи, са само част от проблемите, с които трябва да се борите ежедневно.

Русковец Термал СПА & СКИ Резорт е разположен в тихото и красиво курортно градче Добринище, където ще забравите за шума, напрежението и съседите. Нашите гости имат възможността да изберат самостоятелни фамилни вили, където да се отдадат на уединение и релакс, а също и да опитат вкусни ястия в ресторантите на комплекса, които са приготвени от свежи и пресни продукти.

  • Ново работно място, нови идеи 

хоум офис, нови идеиПромяната на работната среда, особено когато е допълнена от качествена почивка и релакс, е отлична предпоставка да получите нови идеи, които да ви помогнат да развиете своите творчески проекти и да повишите продуктивността си. Всичко това може да донесе големи ползи за вашето кариерно развитие и да ви помогне да растете в професионален план.

Съчетайте приятното и полезното и се насладете на едно различно преживяване с хоум офис в Русковец Термал СПА & СКИ Резорт. Очакваме Ви!

 

Picture of Ваня Грънчарова

Ваня Грънчарова

Участвам активно в културния живот на туристическа дестинация Банско. Член съм на родолюбивото сдружение „Дедо Лазко“. Ангажиментите си към туристическия бизнес съчетавам с преподавателска работа по предметите история и философия. Част съм от авторския екип за адаптирането на „История славянобългарска“ за ученици. Фирма „Арт Идея Бг“ за дизайн, интернет порталът за кулинарен туризъм www.culinarytourism.bg и проектът „Вкусът на Банско“ развивам като напълно мои авторски пространства.