Есенни оферти в Русковец – невероятни багри и лято през октомври

Обърнете поглед към себе си!

Периодът е подходящ за СПА терапии за възстановяване и хидратация на кожата, за избистряне на тена и подмладяване. Възползвайте се от ВИП СПА зоната на комплекса и специалните есенни оферти за двама. Онсеп СПА Център е уникален със своята концепция за природа, знание и цялостна грижа. До началото на октомври можете да се възползвате от специалната промоция: „7 японски тайни за красиво тяло“

Сезонно меню

Специалните оферти със закуска и вечеря

Есенната гора- здравословна терапия

Отворете сетивата си към промените в природата. Разходката в гора освобождава от стреса, прочиства токсините, насища с кислород клетките на тялото. Есента е с особено спокойствие и тишина. Пъстрите листа на брезата, дъба, буката, леската, аромата на борова смола ще оставят оставят във Вас незабравим спомен.

Популярни посоки

  • Към хижа Гоце Делчев, която е на 12 км. от Добринище. Пеша или със седалков лифт можете да достигнете до хижа Безбог, за да се извисите над сезонните мъгли. Лифтът работи през месец октомври само в петък, събота и неделя. През ноември ще бъде затворен за сезонна профилактика
  • Манастирът „Св. Панталеймон“ е на час и половина пеша. Интересна е разходката до местността „Св. Никола“. Можете да наемете колела от комплекса и да обиколите градчето. Да погалите муцунката на мечока- талисман в парка до площада и да съзерцавате върховете на Пирин от пейката пред църквата „Св.Св. Козма и Дамян“.
  • В близост до Русковец сред млада борова гора е изграден въжен парк и стена за катерене. Атракционът е единствен по рода си в региона и е интересен както за деца, така и за възрастни.
  • Не пропускайте възможността да се заредите с положителна енергия от най-старото дърво в България- Байкушевата мура, която е в Национален парк Пирин в посока към хижа Вихрен. На входа на парка можете да спрете в Посетителския информационен център, да се забавлявате с децата и да получите интересни материали.
  • Разходка по ски пътя до местността Пещерите в Банско. Тръгва се от начална станция на кабинковия лифт, където можете да оставите своята кола на паркинг. За 30 минути пеш се стига до старата крепост на Банско, наречена Калята. В нейното подножие е изградено обезопасено място за скално катерене за практикуващи този спорт, за което е сложена информационна табела.

Екскурзии

Добринище е на главен път в посока град Гоце Делчев. В неговата околност са забележителните архитектурни резервати Лещен, Ковачевица и Делчево. Освен това можете да посетите близкият курорт Банско и кокетните градски кафенета в Разлог.

LOVELY WEEKEND

Възползвайте се от всеки миг, за да бъдете сред природата. Русковец Ризорт е изграден в екологично чист регион. Южното изложение на апартаментите и вилите, тишината и планинският въздух носят презареждане и здраве.

Отдайте се на СПА и релакс, а ние ще се погрижим за децата Ви през това време

На разположение на семействата с деца е просторна и безопасна детска зона. За децата се грижат квалифицирани аниматори, а заниманията са безплатни. Клубът е слънчев и топъл, а игрите са забавни и креативни.

Комплексът има специална политика за семейства с деца до 3 години, така наречената програма “Baby Time”. При нея с предварителна информация в апартаментите за настаняване се предоставят безплатни бебешки удобства като: кошарка, столче, гърне, корито за къпане.