Спорт и СПА уикенд в Русковец – защо да изберете тази различна опция за почивка?

Всеки човек си има своя собствена представа за перфектната почивка. За някои тя е низ от горещи емоции и романтика, за други е спокойствие, тишина и релакс сред спокойната атмосфера на природата. 

Факт е обаче, че целта на почивката е винаги една и съща – отмора, възстановяване на силите, възвръщане на хармонията между духа и тялото. Този уникален баланс на съвършенство и усещане за пълнота може лесно и приятно да бъде постигнат чрез комбинацията от спорт и СПА почивка. И в много случаи дори той е постижим в рамките на само няколко дена. Какво ще кажете за подобна отмора и възстановяване на духовните и физически сили в Русковец – мястото, в което  уикенд бягството ви предлага много повече от смяна на обстановката, вълшебна гледка към местната природа и перфектно обслужване според съвременните стандарти? 

Русковец – мястото, където сам избираш своя тип почивка 

В Русковец Ризорт вие се превръщате в господари на собствената си почивка. И тъй като опциите за релакс и отмора тук са много, възможностите ви са почти безкрайни и необятни.

Още от типа на настаняване посетителите сами могат да изберат най-подходящия вариант за своята почивка. Ако търсите уединение, романтика и спокойствие, заложете на самостоятелните къщи, които ще ви пренесат в блажена атмосфера на домашен уют, обвит от харизмата на местните природни багри. В хотелската част ви очаква настаняване от най-висок клас с необходимия пакет от предвидени удобства и допълнителни екстри. Естествено, абсолютно всички гости на Русковец могат да се възползвате и от страхотната комбинация на спорт и СПА в комплекса. 

Как да комбинирате спорт активности и СПА процедури във  вашата почивка?

За да не скучаете, а и за да направите вашето уикенд бягство в незабравим спомен, за който дълго време да разказвате, заложете на спорт и СПА процедури в Русковец. В комплекса посетителите получават пълен набор от опции за подобна комбинация. 

В Русковец можете да се отдадете както на ежедневни тренировки в модерно оборудваната за целта фитнес зала, а след това да релаксирате с някой от професионалните японски масажи, така и да се впуснете в приключенски преход из местните екопътеки. 

Регионът е изключително щедър с идеи за разходки, снимки и дори спорт на открито. Горещо препоръчваме еко маршрутите до близките хижи Гоце Делчев, Безбог и Вихрен. Те са със средна трудност, а в много случаи дори се превръщат и в истински приключения и за по-малките гости на комплекса.

 След всяка такава разходка най-добрият начин да разпуснете е в нашия СПА центъра, където ви очакват истинска наслада за душата. В комплекса можете да се потопите в луксозното преживяване да бъдете обслужвани от истински професионалисти в сферата на разкрасяващи процедури и детоксикиращите ритуали. Не се притеснявайте какво ще правят децата през това време. В Русковец  има  обособени детски кътове и забавления за деца от  всички възрасти. 

Спорт и СПА през зимата в Русковец 

Близостта на ски пистите в Комплекс Русковец позволява и прекрасно съчетание на приятното с полезното през зимното ви уикенд бягство от шумния град. Защо не се пораздвижите или най-накрая не се научите да карате ски или сноуборд? Определено, застояването на едно място и липса на какъвто и да е елемент на движение във вашето ежедневие са причина да изберете спорта като част от вашата зимна почивка. 

Създайте си приятни емоции с повече движение и максимален релакс в Русковец за вашата предстояща почивка! Разгледайте нашите актуални оферти и си подарете едно незабравимо преживяване! 

Picture of Ваня Грънчарова

Ваня Грънчарова

Участвам активно в културния живот на туристическа дестинация Банско. Член съм на родолюбивото сдружение „Дедо Лазко“. Ангажиментите си към туристическия бизнес съчетавам с преподавателска работа по предметите история и философия. Част съм от авторския екип за адаптирането на „История славянобългарска“ за ученици. Фирма „Арт Идея Бг“ за дизайн, интернет порталът за кулинарен туризъм www.culinarytourism.bg и проектът „Вкусът на Банско“ развивам като напълно мои авторски пространства.