СПА хотел Русковец с неустоими предложения за деня на влюбените

Както метеоролозите предвещават времето през месец февруари ще бъде значително по-топло от това, което се очаква. Какво по-хубаво от топъл месец по време на най-топлия и уютен празник Св. Валентин и Трифон Зарезан. Независимо, кой от двата празника ще празнувате е важно да го направите с любимите си хора в най-подходящата обстановка.

Как да си прекарате наистина страхотно на Св. Валентин?

svetivalentin

Свети Валентин е празник, който сам по себе си носи много любов. Независимо, дали имате половинка, или просто имате близки приятели, с които да го споделите е важно да го направите на най-доброто място.

Хотел Русковец ви предоставя страхотни условия, на които трудно ще устоите. За вашето добро изкарване се насладете на оферта за Свети Валентин, която ще ви накара да се отпуснете и да релаксирате. Всички предложения са подбрани, за да може да прекарате време с любимите си хора, но и всеки да се наслаждава на собственото си време.

Насладете на страхотни масажи, които да ви успокоят и да се настроите на вълна за пълен релакс. Тук можем да ви предложим да се насочите към масаж – Ароматерапия Тандеки, който трае 50 минути, но действието му ще усещате дълго време.

За още по-празнично изкарване поръчайте букет с рози, който да ви очаква в стаята ви или зарадвайте половинката си с него. Ако сте любители на виното и плодовете, тогава се обадете и поръчайте именно това. Всичко ще ви очаква в стаята ви при пристигане.

За вашето максимално удобство

В този пакет получавате много вкусни закуски и страхотна атмосфера. Не забравяйте да ползвате топлия минерален басейн и хидромасажните лежанки, които са идеални за почивка през студените следобеди. В СПА зоната има арома и солни парни бани, сауна и кнайп пейка. Ако пък изберете настаняване в апартамент се възползвайте от външното джакузи за час с бутилка Prosecco.

За вашето удобство сме подготвили шкафове във всяка вила, за да може ски облеклото ви да се изсушава ефективно. Фитнесът е с прекрасна гледка, която ще остане дълго в съзнанието ви. Като навсякъде има безплатен интернет, а в самата хотелска част има топъл ски гардероб за вашето наето или собствено ски оборудване. Безплатният паркинг ви позволява да сте близо до автомобила си и да не се притеснявате, че няма да има място за вас.

Ако сте решили да празнувате този прекрасен празник с вашите деца и те са добре дошли. За тях имаме зала с плейстейшъни и игри, които да ползват абсолютно безплатно. Както ще се насладят и на детските кътове, които са пълни с нови играчки, книжки и забавления. Ако това не им стига има и безплатно ползване на детски клуб със специална анимационна програма.

Насладете се на своята 3 – дневна почивка, която ще ви се отрази страхотно и ще остане за дълго във вашите спомени и тези на вашите деца. Подарете си страхотно време, за да прекарате няколко дни с любимите си хора на чист въздух и с много време за СПА.

Всички предложения ще ви помогнат да се насладите на максимална почивка сред планината. Отделете време и на снега, който ще ви очаква на близките писти. Заслужавате да прекарате времето си страхотно, а какво по-хубаво време от това с любимите хора.

Picture of Ваня Грънчарова

Ваня Грънчарова

Участвам активно в културния живот на туристическа дестинация Банско. Член съм на родолюбивото сдружение „Дедо Лазко“. Ангажиментите си към туристическия бизнес съчетавам с преподавателска работа по предметите история и философия. Част съм от авторския екип за адаптирането на „История славянобългарска“ за ученици. Фирма „Арт Идея Бг“ за дизайн, интернет порталът за кулинарен туризъм www.culinarytourism.bg и проектът „Вкусът на Банско“ развивам като напълно мои авторски пространства.