Русковец Резорт – предпочитаният комплекс за подготовка на футболисти

 

Юни 2019 г. в Русковец Термал СПА & Ски Резорт е запомнящ се месец откъм гостувания на футболни отбори.

За едноседмична подготовка в комплекса отседна водещият футболен клуб Левски. Те не просто харесаха условията за подготовка в региона, но бяха във възторг от прекрасните условия и комфорт в комплекса.

Самостоятелните фамилни къщи/вили/ от 118 кв. м. с две спални и прекрасна панорама към Пирин, са един наистина луксозен вариант за настаняване.

Храната в комплекса е много вкусна и богата, а шеф Виктор не се спира пред нищо, за да направи най-доброто за гостите на комплекса и футболните му любимци.

А СПА-то е приказно с това изобилие от лечебна минерална вода и външни джакузита.

 

От 18 и 20-ти юни очакваме още два футболни отбора, но този път от чужбина.

Очакваме ги с нетърпение и им пожелаваме много спортни победи!

 

Ето как отразиха футболистите от ПФК Левски престоя си в Русковец Резорт:

https://www.youtube.com/watch?v=RAEX0oTB09g&fbclid=IwAR28nuNW43AK2MPWjhMyedDQnQKy0b-s0ilOW30L504rRRAAH6AFUNaF6Q0#action=share

 

Picture of Ваня Грънчарова

Ваня Грънчарова

Участвам активно в културния живот на туристическа дестинация Банско. Член съм на родолюбивото сдружение „Дедо Лазко“. Ангажиментите си към туристическия бизнес съчетавам с преподавателска работа по предметите история и философия. Част съм от авторския екип за адаптирането на „История славянобългарска“ за ученици. Фирма „Арт Идея Бг“ за дизайн, интернет порталът за кулинарен туризъм www.culinarytourism.bg и проектът „Вкусът на Банско“ развивам като напълно мои авторски пространства.