Русковец Резорт – предпочитаният спа хотел край Банско

Ако искате да прекарате празника си на почивка, ако искате да споделите почивните си дни със семейството или просто без повод искате да се насладите на страхотни СПА процедури, топъл басейн и луксозна обстановка, то тогава спокойно можете да се обърнете към специалистите по комфорт и лукс в Русковец Термал СПА & СКИ Резорт.

На почивка с деца?

Забавления за деца помещение

Можем да предположим колко е важно за вас да се чувствате добре и колко е важно да почивате активно, в това забързано ежедневие. Вероятно се чудите и как това е възможно, ако сте на почивка с деца. Напълно е възможно и за децата това ще е спомен, който дълго ще разказват на своите приятели, защото в хотела разполагаме с детски кът, който е достатъчно голям, за да има дистанция между децата, но и страхотно оборудван, за да отговорим на всяка възраст и вкус. Можете да оставите детето си да играе, докато вие се наслаждавате на времето си.

Освен в хотела, може да се насладите на прекрасни разходки в самия комплекс, както и в градовете в близост, защото тяхната история е богата, красотата им е неизмерима, а местните са любезни и приветливи хора.

Любимият и любимата

Спа хотел Русковец минерален басейн

Ако сте решили да си направите романтична почивка, можете да се доверите на резервация и през единствената независима резервационна система – booking.com, където комплексът Русковец е оценен от своите посетите в оценка 9, което го прави “Превъзходен”, за всеки вкус. 

СПА зоната и топлият басейн ще са любимото ви място, ако искате да се отдадете на истинска почивка и на време само за половинката ви. Луксозно обзавеждане, изключителна хигиена и прекрасно обслужване, ще получите именно там. Специалистите, могат да ви направят релаксиращ масаж, с който ще забравите за реалността, за бита и дори за гравитацията.

Ако сте двойка, която освен посещението на СПА зоната и топлия басейн е фен на фитнеса, може да се възползвате от добре оборудвана зала, в която е истинско удоволствие да се тренира. 

Любими ястия и обслужване

Ресторант Лавендер - хотел Русковец

За да бъде една почивка наистина идеална, то храната трябва да е на изключително високо ниво. Такава е именно в Ruskovets, където нашите специалисти готвачи с удоволствие приготвят храната ви, сервира се с усмивка и се консумира, препоръчително с чаша първокласно вино.

Обслужването в хотела ще ви предостави спокойствието да сте в чиста и подредена стая, да се обръщате към всеки от персонала за всеки възникнал въпрос, а ако се чудите как да уплътните времето си навън, можете да разчитате на персонала на рецепция, който с удоволствие ще ви разкаже повече.

Заслужавате най-доброто и нито минута не трябва да чакате, за да си направите подарък, дори без повод. Понякога приятното изкарване става повод за идеално празнуване. Заслужавате да се насладите на семейна почивка или на такава с приятели, защото, за да направите спомени първо трябва да резервирате мястото.

Местността ще ви даде безброй възможности да си изкарате разкошно, добрият сън ще ви застигне веднага, защото чистият въздух е незаменим. Процедурите и добрата храна ще ви дадат енергия и ще ви накарат да се отпуснете максимално, а прекрасните хора, които ще работят за вашия комфорт, ще ви заредят с позитивната енергия, от която имате нужда!

Picture of Ваня Грънчарова

Ваня Грънчарова

Участвам активно в културния живот на туристическа дестинация Банско. Член съм на родолюбивото сдружение „Дедо Лазко“. Ангажиментите си към туристическия бизнес съчетавам с преподавателска работа по предметите история и философия. Част съм от авторския екип за адаптирането на „История славянобългарска“ за ученици. Фирма „Арт Идея Бг“ за дизайн, интернет порталът за кулинарен туризъм www.culinarytourism.bg и проектът „Вкусът на Банско“ развивам като напълно мои авторски пространства.