Райски места за почивка в България

Ако сте решили да изберете страхотно място за почивка, то се насочете към България. Ще успеете да се насладите на модерна и стара архитектура, преплетени истории, митове и легенди, ще можете да се разходите до различни забележителности, а накрая да се отдадете на хотел, който да отговаря на всички ваши желания. 

Забележителностите в България

В зависимост къде точно искате да почивате, може да намерите страхотни варианти за разходка и различна информация, която да научите от местата, които сте решили да посетите. Ако предпочитате да прекарвате време сред природата, се насочете към оферти за почивка в планината. Градовете, които се славят с разкошна природа са именно Банско и Разлог. Между Банско и Разлог има само 5 километра шофиране, което ги прави изключително лесни и достъпни, а селцата, които се намират около тях са от разкошни, по-разкошни. Именно в близост до тези градове, може да намерите и град Добринище, който се слави със своите минерални води. А ски пистите в Банско ще ви дадат възможност за нови спортове и уникална природа.

Разлог, Банско и Добринище

Тези три града могат да ви представят България във всеки сезон, като целогодишно може да се насладите на страхотните басейни, които са с топла, минерална вода, която е лековита и особено приятна, когато навън е студено. През лятото може да се насладите на луксозен хотел, а активностите, които може да правите са толкова много, че със сигурност една почивка няма да ви стигне. Заради заобикалянето на тези 3 града, от 3те най-красиви планини в България, има толкова много върхове и хижи, които може да обиколите, така че се настройте за много история и забележителни гледки.

През зимата

Разбира се, всички тези курортни градове се славят именно с красотата си през зимата и активностите, като каране на ски и скоуборд, но също така може да се възползвате от страхотната СПА зона на луксозния хотел, където да намерите почивка и уют, от който имате нужда. Насладете се на страхотно отношение, богато разнообразие от храна, детски кътове, където да оставите детето си да играе, безопасно и спокойно. Може да се насладите на комплекса, като се разходите из общите му външни части, където ще бъдете поразени от гледката към планините. 

Хотелът, който да отговаря на желанията ви

зимна почивка в Русковец Резорт

Хотелът, трябва да отговаря на всички ваши желания, за да може да се насладите на перфектната почивка, а дори и организирана работна среща. Важно е да знаете, че в комплекс Русковец, храната е направена с любов и огромно внимание от специалисти готвачи, които ще се грижат за вашата разнообразна и топла храна, през целия ви престой. Можете да разчитате на камериерките за пълна дискретност, голямо внимание към вашите вещи и идеална хигиена. На рецепция винаги може да получите информация за всички важни забележителности, които може да разгледате и да се насладите на чист въздух и спиращи дъха гледки. 

почивка с включени вечери в Русковец Резорт

За вашите деца сме се погрижили да имат голямо пространство, както отвън, така и вътре. Можете спокойно да оставите детето си да играе в детския кът, където ще намери много нови игри и книжки, както и достатъчно пространство, което се проветрява, за да се запази хигиената. Вън, може да се наслади на голямо пространство за тичане и игра в снега.

Забавления за деца помещение

СПА зоната, която е създадена само за вашия комфорт, ви очаква с познатите елементи от всяка СПА зона с тази разлика, че може да се насладите на страхотни масажи и онсен СПА, които да ви накарат да се почувствате специални и наистина излекувани. Нашите специалисти масажисти, ще ви запознаят с нови масажни техники, които да накарат тялото ви да почива ефективно, докато слушате спокойна музика, която да огласи стаята с позитивната вибрация, която е обгърнала целия комплект.

ритуал Хару в спа хотел Русковец Резорт

Ние, от комплекс Русковец, знаем, че сте избрали нас, за да може да се отпуснете и да си починете ефективно, затова сме сигурни, че ще получите именно това.

Picture of Ваня Грънчарова

Ваня Грънчарова

Участвам активно в културния живот на туристическа дестинация Банско. Член съм на родолюбивото сдружение „Дедо Лазко“. Ангажиментите си към туристическия бизнес съчетавам с преподавателска работа по предметите история и философия. Част съм от авторския екип за адаптирането на „История славянобългарска“ за ученици. Фирма „Арт Идея Бг“ за дизайн, интернет порталът за кулинарен туризъм www.culinarytourism.bg и проектът „Вкусът на Банско“ развивам като напълно мои авторски пространства.