Онсен СПА център в Русковец Резорт

РАЗЛИЧНИЯТ СПА ЦЕНТЪР ЗА ЖИЗНЕНОСТ НА ТЯЛОТО И ДУХА!

(японски техники и ритуали с минерална вода и чисти етерични масла)

Понеделник - Неделя, 10:00 - 20:00 ч
Вижте менюто

Възползвайте се от най-новите ни предложения за Пролет – Лято 2023 и кликнете по-долу:

Защо ОНСЕН?

Онсен означава „горещ извор“ и идва като понятие от древна Япония, където в резултат на активната вулканична дейност са възникнали множество горещи извори. Собственият минерален извор в Русковец Терамал Резорт, в съчетание с японски масажни техники и ритуали и използваните 100% натурални етерични масла, определят изключителната оздравителна и възстановяваща сила на предлаганите спа процедури в комплекса.

СПА процедури в Русковец Термал Ризорт

Акценти в Онсен СПА център Русковец:

 • Всяка избрана продуктова линия за спа терапии е с качествени натурални съставки, доказана ефективност и траен резултат;
 • Подходът към нашите гости винаги е персонален, с грижа и баланс между здраве и търсен ефект.

Какво включват нашите Онсен спа процедури:

 • Всяка от нашите СПА процедури започва с Йокосо (добре дошли) ритуал, включващ успокояваща топла кърпа с масла от мента и кипарис, приложена върху ходилата.
 • Ефектът се допълва с встъпващ шиацу натиск с длани, пръсти или лакти по тялото, за да се балансира потока на енергия в човешкия организъм.
 • Вашето СПА пътуване приключва с финален освежаващ аромат, за да върне отново осъзнатост на тялото и духа като едно цяло.​
спа козметика в онсен спа Русковец

В Онсен СПА център Русковец се насладете на:

 On You ДЗЕНШИН МАСАЖ

Релаксиращ масаж спомагащ за възстановяване на холистичния баланс като насърчава енергийните потоци в тъканите, комбинирайки класически и японски техники, и традиции. Тази СПА терапия включва дълги и разпускащи движения, които действат както на нервната, така и на кръвоносната система. Вдишването на специално приготвен бленд от етерични масла релаксира тялото и подготвя съзнанието за прекрасно изживяване.

 45/60мин. | 70 BGN/90 BGN

 On You ШИНРИН-ЙОКУ МАСАЖ

Енергизиращ класически масаж, който Ви пренася сред природата с похвати и техники, премахващи енергийните блокажи в тялото и тонизиращи мускулите. Специална селекция от етерични масла спомага за тонизиране на мускулите, подобрява настроението и отваря сетивата. След тази СПА процедура ще се почувствате като прероден.

 45/60мин. | 65 BGN/90 BGN

 On You АИЙРО МАСАЖ

Дълбокотъканен терапевтичен масаж комбиниращ специално подбрани за Вашите нужди техники и разтягания, подобряващи състоянието на мускулите, благоприятно премахващи възпалителните процеси, стимулиращи кръвообращението и лимфата. Поемете дъх и прочистете дихателните си пътища с терапевтичен бленд „Дълбоко синьо“.

 50/70мин. | 85 BGN/100 BGN

АРОМАТЕРАПИЯ ТАНДЕКИ (наслада)

Цялостен масаж за наслада на сетивата. Изберете комбинация от няколко специално подбрани терапевтични етерични масла, които подобряват кръвообращението и еластичността на мускулите Ви, стимулират сетивата и успокоят ума Ви.

 50/65мин. | 80 BGN/95 BGN

АРОМАМАСАЖ С БИОСВЕЩ

Цялостен масаж с биосвещ, който ще снеме стреса, ще ви донесе пълно успокоение и наслада на тялото и духа. Биосвещите са изработени от соеви кълнове, черен египетски мед, плодове и добавяне на ароматни подправки. Освен удоволствие от приятната процедура, те имат и оздравяващ ефект – извеждат токсините от тялото, намаляват риска от развитие на ракови клетки, лекуват възпалителни процеси, хидратират кожата и и придават еластичност и свежест.

 45мин. | 80 BGN

 КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ

Този масаж обединява различни стилове и похвати. Действа тонизиращо, подобрява кръвообращението и спомага за премахване на натрупаното напрежение в мускулатурата. Премахва натрупаната умора и общата скованост на тялото и е отлично профилактично средство за всекидневно здраве.

 45мин. | 60 BGN

 ИКИКАЕРУ (възстановявам) ТЕРАПЕВТИЧЕН МАСАЖ

Оздравителен масаж, умело съчетаващ техники от терапевтичен и дълбокотъканен масаж, потушаващ възпаления и болка. Тази терапия е фокусирана върху областите с мускулни болки, оставяйки тялото възстановено, а съзнанието по-спокойно.

 45/80мин. | 60 BGN/100 BGN

 ЕНЕРГИЗИРАЩ МАСАЖ

Стимулиращ масаж, комбиниращ похвати и техники за премахване на енергийните блокажи в тялото, с тонизиращ мускулатурата ефект. Този масаж възстановява мускулите, провокира добро настроение и отваря сетивата.

 45мин. | 65 BGN

 АНТИСТРЕС МАСАЖ

Лек, ритмичен масаж, включващ техники с антистресов ефект, регулиращи потока на енергия в тялото и освобождаващи натрупаното напрежение в мускулатурата. Успокоява съзнанието и тялото, с разтоварващ и релаксиращ ефект.

 45мин. | 65 BGN

 ЧАСТИЧНИ МАСАЖИ

Изберете между масаж с ефективността на класически масаж за различни части на тялото: скалп и лице, гръб, рамене и масажна яка или само крака.

 20мин.| 45 BGN

 МАСАЖ НА ГРЪБ И КРАКА

Частичен масаж, включващ гръб и задната част на краката, тонизиращ и спомагащ премахването на болки в мускулатурата. Подходящ за експресно балансиране и снемане на натрупаното напрежение.

 30мин.| 50 BGN

 РЕФЛЕКСОТЕРАПИЯ

Естествен метод за освобождаване от токсините, провокиращ и подкрепящ оздравителните процеси по специфични точки по ходилата, които от своя страна са отговорни за здравето на органи в цялото тяло. Стимулира енергийният поток в тялото, подобрява функционирането на нервната система и кръвоснабдяването, както и моториката на органите.

 20мин. | 45 BGN

 КУНГ-ФУ ПАНДА МАСАЖ

Детски масаж, създаден специално за най-малките почитатели на спа преживяванията. Леки, специално подбрани техники стимулират кръвообращението и отпускат тялото.

 25мин. | 40 BGN

 ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ФАСЦИЯ
(съединителна тъкан, която обгръща мускулите)

В резултат от натрупването на токсини, фасцията губи еластичността си в областта на мускулите, които не са активни. Това предизвиква свиването й и образуването на възли, блокажи и болка в мускулатурата. Чрез този специализиран масаж блокажите се освобождават и се намалява болката. Дават чувство за освободеност, а в комбинация със сребърна вода и стимулиращ билков чай се подпомага изхвърлянето на токсините, освободени при тази терапия.

 50мин. | 70 BGN

 ТЕРАПИЯ ЗА ЛЕСНО ДИШАНЕ

В следствие на неестествените пози, които заемаме всеки ден, се получава отслабване на мускулите на гърба и прекалено съкращенаване на гръдните мускули. Това влияе не само на дишането, но и на всички процеси в човешкия организъм. След този специализиран масаж в областта на гърба, раменете и гръдния кош в комбинация със стимулиращи дихателните пътища етерични масла, се създава чувство на лекота, увеличава се капацитета на дихателните процеси и се вдигат енергийните нива. Насладете се на освежаващ билков чай и сребърна вода за пълна оздравителна сесия.

 25мин. | 45 BGN

 ЛИМФЕН ДРЕНАЖ В ХИДРОМАСАЖНА МАГНЕЗИЕВА ВАНА

Забавената циркулация на лимфата е една от главните причини за отоци и задържане на течности в организма. Чрез интензивен лимфен дренаж в магнезиева вана с последователно включване на водни струи в три зони, се подобрява потока на лимфата, а в комбинация от оздравителните минерални води на Добринище има освобождаващ и успокояващ ефект. Сребърна вода и засилващ имунитета билков чай са комплимент към тази СПА процедура.

 25мин. | 40 BGN

 ДЕТОКСИКИРАЩА ТЕРАПИЯ

СПА процедура със зелена родопска глина, която изтегля като магнит токсини, бактерии, мъртви епителни клетки и тежки метали от тялото. Тази процедура е позната още от дълбока древност поради свойствата си да подобрява кръвообращението, активизира клетъчните биохимични процеси, насища кожата с минерали и има антибактериален ефект. Тази СПА терапия включва нанасяне на оздравителна глина, самостоятелен сераил (с фонова музика), засилващ очистващият ефект, освежаващ детоксикиращ чай и прясна сребърна вода.

 30мин. | 45 BGN

 КИСЛОРОДНА РЕЛАКСАЦИЯ

Почиства, изсветлява, балансира. Тази ексфолираща и ободряваща терапия възстановява клетъчната функция и оставя кожата хидратирана. Силата на чистия кислород изсветлява потъмнялата кожа и възстановява нейния здрав вид. Почувствайте силата на съставките и се насладете на резултата.

 50 мин. | 80 BGN

 C+C АНТИОКСИДАНТНА ЗАЩИТА

Ревитализира, стимулира, стяга. Тази антиоксидантна терапия възстановява жизнеността на увредена от слънцето кожа, спомага да се сведат до минимум признаците на преждевременното стареене. 100% чист витамин С стимулира производството на колаген и подновява еластичността на кожата. Сияйната и здрава кожа няма да остане незабелязана.

 50 мин. | 90 BGN

 ДЕФИНИРАЩИ ПРОЦЕДУРИ С NATURA BISSE ВКЛЮЧВАТ:

Йокосо (СПА процедура за добре дошли) ритуал, двойно почистване на лицето, пара, ексфолиране, дефиниращ и успокояващ масаж на лицето, масаж на скалп и деколте, маска на лицето, серум, крем за околоочен контур, крем за лице.

 3D ТЕРАПИЯ С БОТОКС И ФИЛЪР ЕФЕКТ

Скулптурираща интензивна терапия, която възстановява обема на лицето и намалява мимическите бръчки с ново поколение натурален Linefill филър и растителен екстракт Gatuline Expression с моментален и безвреден „ботокс“ ефект. В резултат кожата е хидратирана, а на клетъчно ниво се стимулира производството на колагенови и еластинови фибри.

 50 мин. | 70 BGN

 ХИДРАТИРАЩА ТЕРАПИЯ С КОЛАГЕН И ХИАЛУРОН

Тази СПА терапия е специално създадена, за да осигурява осем часова хидратация на кожата. Подходяща за всеки тип кожа, включително проблемна и лесно дразнима. Благодарение на активните съставки като български патентован Колаген хидролизат, Липозоми, Витамини С+Е и Хиалуронова киселина, кожата е освежена, подхранена и хидратирана в дълбочина с видим резултат още след първата употреба.

 50 мин. | 70 BGN

 АНТИ-ЕЙДЖ ТЕРАПИЯ

Интензивна СПА терапия, предназначена да подобри визията и структурата на сухата и уморена кожа. С патентован анти-ейдж комплекс, увеличава нивото на хидратация в кожата, привличайки и задържайки влага в кожата за оптимален воден баланс. С активни съставки като Колаген Хидролизат, Витамин Е и Био Розова вода от Долината на розите, тази терапия заздравява, възстановява и увеличава еластичността и стимулира създаването на колагенови фибри.

 50 мин. | 70 BGN

 БАЛАНСИРАЩА ТЕРАПИЯ ЗА ПРОБЛЕМНА КОЖА

СПА терапия, предназначена за мазна, проблемна и предразположена към акне кожа. Тази процедура тушира недостатъците и почиства кожата в дълбочина. Биоактивен гел с колаген, прополис и чаено дърво регулират секрецията на серум, свива порите и намалява появата на комедони.

 50 мин. | 65 BGN

 ЕНЕРДЖИ ТЕРАПИЯ С ВИТАМИНИ, АНТИОКСИДАНТИ И ЕКСТРАКТ ОТ МАНГО

Антиоксидантна енергизираща терапия, подходяща и за най-чувствителната и проблемна кожа. С екстракт от манго, колаген и омега 3, 6, 9 мастни киселини насища кожата с витамини, успокояваща и избистряща тена, като същевременно осигурява необходимата доза хидратация.

 50 мин. | 65 BGN

 ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАЩА И УСПОКОЯВАЩА ТЕРАПИЯ

Тази СПА процедура е предназначена за дълбоко почистване, успокояване и омекотяване, без да изсушава кожата. Със съставки като био Salixin, масло от черен кимион, колаген и цинк регулиращи pH и микрофлората на кожата. Тази процедура има антибактериално и себум-регулиращо действие.

 50 мин. | 65 BGN

 ТЕРАПИЯ ЗА ПЪЛНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Ревитализираща терапия, осигуряваща на кожата хидратация, подхранване, филър и анти-ейдж ефект в дълбочина. Мощен комплекс от пептиди в комбинация с патентования Колаген хидролизат и ценни натурални масла, възстановява кожата, продавайки и сияйност и безупречен вид.

 50 мин. | 65 BGN

 БОГАТСТВАТА НА ПИРИН

Включва:

 • СПА терапия за жизнени ходила
 • Сухо ексфолиране
 • Енергизиращ масаж
 • СПА терапия за изморени очи
 • Подхранваща терапия за скалп и коса
 • Чаша бяло вино или билков чай

Вдъхновена от чистия планински въздух на Пирин, тази СПА процедура обединява грижа за ходилата, ексфолиране с бамбукова четка, отмаряща терапия за очи и подхранваща терапия за коса и скалп + зареждащ цялостен масаж. Насладете се на времето, прекарано далеч от забързаното ежедневие и се отдайте на пълно възстановяване и сладко удоволствие, съчетано с билков чай или чаша бяло вино.

 80мин. | 140 BGN

 АРОМАТНА НАСЛАДА

Включва:

 • Йокосо (добре дошъл) ритуал
 • Ароматерапия Тандеки (наслада)
 • Експресна СПА  терапия за лице
 • Билков чай

Събудете Вашите сетива с тази релаксираща съзнанието и тялото ритуал. Успокояваща затоплена кърпа, в комбинация с отпускащ или енергизиращ масаж с бленд по Ваш избор в комбинация с глезеща лицето терапия, която пренася в нова реалност.

 80мин. | 120 BGN

 РЕВИТАЛИЗИРАЩ РИТУАЛ ЗА КРАКА

Включва:

 • Йокосо (добре дошли) ритуал
 • Зелена родопска глина (на краката)
 • Масаж на гръб и крака
 • Масаж на скалпа
 • Билков чай

Тази СПА процедура е изключително ефективна, за тези които, усещат нарастваща болка и напрежение в краката. Прилагането на топъл компрес с етерични масла, в комбинация с ефективните свойства на минералите спомагат за премахване на тежестта в краката и подобрена циркулацията.

 60мин. | 100 BGN

 ЕНЕРГИЗИРАЩ ДЕТОКС

Включва:

 • Йокосо (за добре дошли) ритуал
 • Сухо ексфолиране
 • Расул и сераил баня
 • Маска с масла на тялото (без отмиване)
 • Рефлексотерапия
 • Билков чай

Направете смела стъпка напред към Вашето оптимизирано състояние, опитвайки сухо ексфолиране, последвано от маска със зелена родопска глина, дълбоко почистваща и вливаща важни минерали в кожата. Това детокс преживяване продължава с нанасяне на балсам на цялото тяло с натурални масла от див портокал и какао, в комбинация с ефективна рефлексотерапия.

 80 мин. | 140 BGN

 СЛЕД СКИ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Включва:

 • Йокосо (добре дошли) ритуал
 • Сухо ексфолиране
 • Успокояваща маска на краката
 • Аийро масаж (дълбокотъканен)
 • Билков чай

Презаредете и възстановете Вашето тяло и съзнание с този ритуал. Встъпваща терапия за ходила, стимулиращо кръвообращението сухо ексфолиране, отмаряща и тонизираща маска на краката и дълбокотъканен масаж с регенериращ мускулите етеричен бленд, ще Ви помогнат да се възстановите по-бързо и ефективно за ново ски приключение.

 70мин. | 130 BGN

 СИЛУЕТНО ИЗВАЙВАНЕ

Включва:

 • Йокосо (добре дошли)ритуал
 • Парна баня
 • Ексфолиране с кафе
 • Антицелулитен масаж
 • Билков чай

Ефективно средство за отваряне на порите, за което се ползва самостоятелна парна баня. СПА процедурата включва още ексфолиране с кафе и усъвършенствани масажни техники, които ще подобрят циркулацията. Извеждането на мастните възли се постига с техники и екстракт от Лимонена трева и охлаждаща Мента. Върнете самочувствието си и се насладете на стегната и гладка кожа.

 70мин. | 100 BGN

 C+C пълно възстановяване

Включва:

 • Йокосо (добре дошли) ритуал
 • Парна баня
 • Ексфолиране с витаминозен С+С скраб за тяло
 • С+С суфле маска на тялото
 • Хидромасажна вана
 • Аромамасаж с витаминозно масло
 • С+С антиоксидантна защита
 • Цитрусова освежаваща напитка

Този изключителен ритуал гарантиращ възстановяване на лице и тяло започва със сесия в самостоятелна парна баня отваряща порите и подготвяща за енергизиращо ексфолиране на тялото, последвано от витаминозна цитрусова маска със стягащ и тонизиращ ефект. Хидромасажна вана отмиваща маската в комбинация с оздравителна минерална вода и освежаваща цитрусова вода оставят кожата сияйна и нежна като кадифе. Последващият галещ сетивата аромамасаж и пълна процедура за лице спомагат свеждане до минимум признаците на преждевременно и възстановява жизнеността на Вашата кожа.

 120мин. | 240 BGN

 РИТУАЛ ПИРИН ПЛАНИНА

Включва:

 • Терапия за жизнени крака
 • Масаж на гръб
 • Масаж на скалпа
 • Билков чай

Този СПА ритуал е с ревитализиращ ефект. Той ще Ви пренесе в прекрасна планинска атмосфера с чист въздух, наситен с кислород. Насладете се на ексфолиране на стъпалата и топла кърпа с етерични масла, масаж на гърба и финален релаксиращ масаж на скалпа.

 80 мин. | 160 BGN

 В ТЪРСЕНЕ НА ДЗЕН

Включва:

 • Йокосо (добре дошли) ритуал
 • Антистрес масаж
 • Дефинираща процедура с Collagena
 • Звуко-резонансна терапия
 • Чаша бяло вино или билков чай

Този балансиращ ритуал е съчетание от успокояваща топла кърпа на ходилата в комбинация с релаксиращ антистрес масаж на цяло тяло и дефинираща процедура за лице с Collagena, хидратираща и озаряваща кожата в хармония с дълбок резониращ звук, намаляващ нивата на стреса. Отпразнувайте намирането на дзен с чаша бяло вино или билков чай.

 70 мин. | 120 BGN

 ПРЕХОД ПРЕЗ ФУДЖИ

Включва:

 • Йокосо (добре дошли) ритуал
 • Хидромасажна минерална вана с „Вдъхновен от Япония“ бленд
 • Ексфолиране с кафе – Расул
 • Икикаеру оздравителен масаж
 • Чаша бяло вино или билков чай

Ревитализирайте и напълно презаредете Вашето тяло с този ритуал, започващ със СПА процедура в минерална хидромасажна вана с ароматни масла и магнезиеви соли, последвана от бамбуково ексфолиране, маска на тяло и лице със зелена родопска глина и сесия в самостоятелна сераил баня. Този ритуал отпуска скованото от забързания делник тяло. Финално след СПА терапията се насладете на чаша билков чай или бяло вино, които заслужавате.

 70 мин.| 130 BGN

 НИМПУ (носеща живот) МАСАЖ

Отпускаща СПА  терапия на цяло тяло за бъдещи майки, която помага да се подобри еластичността на кожата, да се увеличи енергията и да се намали дискомфорта. Въздейства върху циркулацията на кръвта в организма. Този масаж е изключително грижовен към детайлите, за да посрещне Вашите нужди и очаквания.

 50 мин. | 65 BGN

 НАСЛАДА ЗА МАМА ОТ ГЛАВА ДО ПЕТИ

Включва:

 • Йокосо (добре дошъл) ритуал
 • Нежно ексфолиране
 • Нимпу (носеща живот) масаж
 • Масаж на скалпа
 • Билков чай

Започващ с нежно ексфолиране с хималайска сол и олио, този ритуал ще Ви помогне да се насладите на мека и сияйна кожа. Топлият компрес на ходилата, ритмичният масаж с внимателно подбрани техники и задълбочаващ Вашата релаксация масаж на скалпа, ще допринесат за така необходимата почивка на тялото и съзнанието.

 75 мин. | 98 BGN

 „ДА БЪДЕШ МАЙКА“ РЕЛАКСИРАЩ РИТУАЛ

Включва:

 • Йокосо (добре дошъл) ритуал
 • Нимпу (носеща живот)
 • Кратка кислородна релаксация с Natura Bisse
 • Масаж на скалпа
 • Билков чай

Вашите предпочитания за комфорт са водещи при подбора от техники и продукти. Комбинацията от тонизираща процедура за лице, масаж на цялото тяло и скалп гарантират пълен релакс за бъдещата майка. Билков чай и сребърна вода са финалните щрихи на този ритуал.

 80 мин. | 98 BGN

ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ ЗА МЪЖЕ

Дълбоко почистваща терапия Cоllagena за лице, предназначена за специфичните нужди на мъжката кожа. Тонизираща и изглаждаща, тази процедура ще отвори порите Ви и ще подхрани кожата на лицето. Следва успокояващ масаж на лицето и дълбоко почистваща маска в комбинация с масла за брада (при наличие).

30 мин. | 55 BGN

ГЛЪТКА СПОКОЙСТВИЕ

Включва:

 • Терапия за жизнени крака
 • Класически масаж
 • Еспресна процедура за лице
 • Масаж на скалпа
 • Билков чай

Ревитализиращо ексфолиране на ходилата, класически отпускащ масаж и бързо освежаване на лицето в комбинация със скалп масаж, Ви пренасят необезпокояван на най-красивия от японските острови. Позволете си пълна забрава на грижите и деловите ангажименти. Насладете се на терапия, тонизираща мускулатурата и успокояваща съзнанието Ви.

80 мин. | 120 BGN

МЪЖКИ ПРИОРИТЕТИ

Включва:

 • Йокосо (добре дошъл) ритуал
 • Сухо ексфолиране
 • Аийро (дълбокотъкънен) масаж
 • Експресна процедура за лице
 • Масаж на скалпа
 • Билков чай

Предразполагащ горещ компрес на ходилата напоен с освежаващи етерични масла. Следва сухо ексфолиране, отстраняващо мъртвите клетки и подготвящо мускулите за дълбокотъканен масаж, който подобрява сковаността и натрупаното в тъканите напрежение. Експресно почистване и хидратиране на кожата в комбинация с масаж на скалпа, освежават и повишават степента на релаксация. Този ритуал е комбинация от основните терапии, влияещи позитивно на Вашето спа преживяване.

80 мин. | 140 BGN

 On You РЕН‘АЙ (романтика)

Сред СПА пакетите за двама ще намерите идеалната процедура за вас и вашия любим човек. Нашето специално предложение за двойна наслада е умело съчетание от Онсен етеричен бленд по Ваш избор, релаксиращ или енергизиращ масаж и топъл компрес върху ходилата, които внасят свежест и връщат баланса на тялото и съзнанието. А само на една ръка разстояние, по време на всяка една СПА процедура за двама, е Вашият любим човек.

 60 мин. | 140 BGN

 РАЗКРИЙ ТАЙНИТЕ НА ОНСЕН ЗА ДВАМА

Този СПА пакет за двама включва:

 • Самостоятелна парна баня
 • Хидромасажна вана с ароматни соли
 • Ексфолиране с хималайска сол
 • Билков чай и сребърна вода

Предлагаме удобство и самостоятелно ползване на ВИП зона за двама, оборудвана с парна баня, хидромасажна вана, стая за пилинг. Парната баня стимулира извеждането на токсините от организма, а хидромасажната вана с минерална вода и соли и аромат по Ваш избор, подобрява кръвообращението и въздейства благоприятно на мускули и стави. Пилингът с хималайска сол и олио отстранява мъртвите клетки, оставяйки кожата Ви гладка и мека. Този невероятен ритуал внася хармония и дълбока релаксация, а билковият чай и сребърна вода допълват емоцията от истинско Онсен преживяване.

 90 мин. | 179 BGN

 ТОМОДОМО (заедно) БЛАЖЕНСТВО

Този СПА пакет за двама включва:

 • Хидромасажна вана
 • Расул и Сераил баня
 • Йокосо (добре дошъл) ритуал
 • Ароматерапи Тандеки (наслада)
 • Бързо презареждане с Collagena
 • Масаж на скалпа
 • Чаша бяло вино или билков чай

Насладете се необезпокоявани на тази уникална спа процедура за двама, включваща хидромасажна минерална вана с успокояващи ароматни соли, споделена процедура с и самостоятелна сераил баня, в комбинация с аромамасаж с бленд по Ваш избор, последван от освежаваща процедура за лице и успокояващ масаж на скалпа. Отпразнувайте това незабравимо преживяване с чаша бяло вино или билков чай.

 125 мин. | 279 BGN

 КИНСЕЕ (баланс) ЗА ТЕБ И МЕН

Този СПА пакет за двама включва:

 • Йокосо (добре дошъл) ритуал
 • Сухо ексфолиране
 • Подхранваща маска на тялото без отмиване
 • Антистрес масаж
 • Подхранваща терапия за скалп и коса
 • Чаша билков чай или бяло вино

Балансиращ ритуал, започващ със затоплящ компрес на ходилата, стимулиращо кръвообращението сухо ексфолиране, последвано от подхранваща маска с Див Портокал, Кокосово и Какаово масло. Отпускащ антистрес, скалп масаж и финална маска на косата, оставят Вашите тяло, кожа и коса поглезени и енергизирани. Като комплимент след СПА процедурата за двама получавате чаша бяло вино или билков чай.

 100 мин. | 230 BGN

 ЮГЕН (скрита красота ) РИТУАЛ

Този СПА пакет за двама включва:

 • Йокосо (добре дошли) ритуал
 • Масаж на гръб и крака
 • Бързо презареждане с Collagena
 • Масаж на скалпа
 • Чаша бяло вино или билков чай

Разкрасяващ и тонизиращ ритуал комбиниращ топъл компрес с етерични масла, отпускащ мускулатурата и общата скованост на тялото масаж на гръб и крака в комбинация със скалп масаж и експресно подхранване на кожата на лицето с Омега 3,6, 9. Тази СПА терапия е подходяща както за двойки, така и за родители придружени от млади любители на СПА преживяванията. Всичко това дава усещане за прекрасно преживяване, завършващо с чаша бяло вино или билков чай.

 70 мин. | 160 BGN

 ОЙУАЙ (отпразнуване) РИТУАЛ

Включва:

 • Терапия за жизнени ходила
 • Частичен масаж
 • Бързо презареждане с Колагена
 • Билков чай и сребърна вода

Ритуал, предназначен за тонизиране както на тялото, така и лицето. Встъпващо ексфолиране на ходилата в комбинация с частичен масаж на зона по Ваш избор в комбинация с освежаваща терапия за лице подготвят за отпразнуване на това прекрасно преживяване с чаша бяло вино, билков чай и сладка наслада за споделяне.

 (цена за 1 човек )
60 мин. | 85 BGN

 ИКИГАЙ (тайната на щастието) РИТУАЛ

Включва:

 • Йокосо (добре дошъл) ритуал
 • Сухо ексфолиране
 • Частичен масаж
 • Билков чай и сребърна вода

Насладете се на сухо ексфолиране на тялото с бамбукови фибри, успокояващ топъл компрес на ходилата и снемащ напрежението в мускулатурата частичен масаж на зона по Ваш избор. Освежете се с оздравителна сребърна вода и споделете това прекрасно спа преживяване с чаша бяло вино или билков чай.

 (цена за 1 човек )
45 мин. | 60 BGN

Можете да зарадвате любим човек с подарък под формата на ваучер за СПА процедури!

Направете стъпка към възстановяването на Вашата вътрешна хармония с подарък СПА процедури. Дайте свежест и наслада на тялото си!

Наградете себе си със заслужена почивка, без грижи и безпокойство!

Изпитайте удоволствие от крайния ефект в Онсен СПА център Русковец и бъдете щастливи!

Често задавани въпроси

Честотата зависи от вида на процедурата. Масажи могат да се правят всеки ден, а за честотата на различни тонизиращи СПА процедури за лице препоръчваме да се консултирате с нашия спа мениджър.

Да, нужно е предварително да посочите на рецепция деня, часа и процедурата, която желаете да ви бъде направена. Можете да го направите и час преди самата спа процедура, стига да имаме свободни часове. На рецепция можете и да заплатите.

Онсен СПА

Изпратете запитване