ЛЕТЕН ЛАГЕР ЗА ДЕЦА С ГРЪБНАЧНИ ИЗКРИВЯВАНИЯ

ЛЕТЕН ЛАГЕР ЗА ДЕЦА С ГРЪБНАЧНИ ИЗКРИВЯВАНИЯ

SCOLIOSIS SUMMER SCHOOL

8 – 13 юли 2019 г. в Русковец Термал СПА & Ски Резорт

Какво представлява програмата:

Програма Scoliosis Summer School е разработена за деца с установени гръбначни изкривявания. Децата ще работят по методa BSPTS (Barcelona Scoliosis Physical Therapy School), базиран на Шрот и подхода SEAS (Scientific Exercises Approach of Scoliosis), които включват физиотерапевтични специфични упражнения при сколиоза, одобрени от SOSORT (Society on Scoliosis Orthopaedic and Rehabilitation Treatment).

Scoliosis Summer School цели специализираната физиотерапия да бъде приложена интензивно, в съчетание с висока физическа активност. Децата ще бъдат потопени в различна от ежедневието среда, сред природата и в компанията на свои връстници.

Кой организира лечебната програма:

Екипът на Спорт и здраве ЕООД под ръководството на д-р Борислав Чонгов се ангажира с цялостната организация на лечебната и рехабилитационна програма на децата в лагера.

Кой може да участва:

Участие могат да вземат, както деца, които са обучени по метода на BSPTS или SEAS, така и деца, които сега стартират своята терапия.

Всяко дете ще бъде измерено в началото и в края на периода. Събраната информацията за повлияването от Scoliosis Summer School ще бъде анализирана и предоставена на родителите.

Наричаме нашата програма „училище“, защото децата ще придобият умения как да изградят своето ежедневие, за да бъдат здрави и щастливи.

 Информация за пътуването:

  • Престой: 08.07.19г. – 13.07.19г. – 5 нощувки, с вкл. закуска, обяд и вечеря
  • Дестинация: гр. Добринище, Русковец Ризорт****
  • Цена: 806 лв с вкл. ДДС

Минимален брой участници: 10, максимален – 15.

След запълване на бройката или при недостигане минималния брой участници ще насрочим нова дата.

Picture of Ваня Грънчарова

Ваня Грънчарова

Участвам активно в културния живот на туристическа дестинация Банско. Член съм на родолюбивото сдружение „Дедо Лазко“. Ангажиментите си към туристическия бизнес съчетавам с преподавателска работа по предметите история и философия. Част съм от авторския екип за адаптирането на „История славянобългарска“ за ученици. Фирма „Арт Идея Бг“ за дизайн, интернет порталът за кулинарен туризъм www.culinarytourism.bg и проектът „Вкусът на Банско“ развивам като напълно мои авторски пространства.