Русковец хедър

ЛЕТЕН ЛАГЕР ЗА ДЕЦА С ГРЪБНАЧНИ ИЗКРИВЯВАНИЯ

ЛЕТЕН ЛАГЕР ЗА ДЕЦА С ГРЪБНАЧНИ ИЗКРИВЯВАНИЯ

SCOLIOSIS SUMMER SCHOOL

8 – 13 юли 2019 г. в Русковец Термал СПА & Ски Резорт

Какво представлява програмата:

Програма Scoliosis Summer School е разработена за деца с установени гръбначни изкривявания. Децата ще работят по методa BSPTS (Barcelona Scoliosis Physical Therapy School), базиран на Шрот и подхода SEAS (Scientific Exercises Approach of Scoliosis), които включват физиотерапевтични специфични упражнения при сколиоза, одобрени от SOSORT (Society on Scoliosis Orthopaedic and Rehabilitation Treatment).

Scoliosis Summer School цели специализираната физиотерапия да бъде приложена интензивно, в съчетание с висока физическа активност. Децата ще бъдат потопени в различна от ежедневието среда, сред природата и в компанията на свои връстници.

Кой организира лечебната програма:

Екипът на Спорт и здраве ЕООД под ръководството на д-р Борислав Чонгов се ангажира с цялостната организация на лечебната и рехабилитационна програма на децата в лагера.

Кой може да участва:

Участие могат да вземат, както деца, които са обучени по метода на BSPTS или SEAS, така и деца, които сега стартират своята терапия.

Всяко дете ще бъде измерено в началото и в края на периода. Събраната информацията за повлияването от Scoliosis Summer School ще бъде анализирана и предоставена на родителите.

Наричаме нашата програма „училище“, защото децата ще придобият умения как да изградят своето ежедневие, за да бъдат здрави и щастливи.

 Информация за пътуването:

  • Престой: 08.07.19г. – 13.07.19г. – 5 нощувки, с вкл. закуска, обяд и вечеря
  • Дестинация: гр. Добринище, Русковец Ризорт****
  • Цена: 806 лв с вкл. ДДС

Минимален брой участници: 10, максимален – 15.

След запълване на бройката или при недостигане минималния брой участници ще насрочим нова дата.

Ruskovets Sales

Ruskovets Sales

лого хоризонтално

Русковец Термал Резорт

Абонирайте се за нашия бюлетин