Русковец е в топ 3% на световната платформа Каяк Травел 2023

KayТази година, за пореден път Русковец Термал СПА & Ски Резорт е отличен с награда от KAYAK Travel Awards 2023 в България.

Каяк е една от най-големите световни онлайн платформи за пътувания. Да получиш награда от нея е истинско признание за качествен туристически продукт.

Въз основа на отзиви на гости на хотела, Русковец Резорт е класиран в топ 3% от хотелите и места за настаняване в платформа на Каяк за пътувания.

Това е забележително постижение и е гаранция за качество, уникалност и привлекателност на туристическата услуга, която хотелски комплекс Русковец дава на своите гости.

Като ценен партньор, отличен от KAYAK, получихме значка и сертификат за наградата, които публикуваме на сайта.

Искрено вярваме, че това признание от Каяк ще повиши доверието и увереността на потенциалните гости и ще ги вдъхнови да резервират при нас.

А ние, в Русковец Резорт,  ще предоставим едно незабравимо изживяване и пътуване.

 

Ruskovets Resort

Ruskovets Resort

Комплекс Русковец е разположен в живописната котловина на известния с минералната си вода курорт Добринище. Богатата зимна програма на дестинацията Банско – Добринище, отличните ски писти и модерни съоръжения са чудесна комбинация за заредена с много емоции зимна ваканция. Разстоянието до Банско e 6 км.