Кафето в Русковец Термал Резорт

Малко са хората, които започват деня си без чаша ароматно кафе.

В ресторант Лавендер, в ресторант – пицария Ил Форно или в лоби бара на СПА комплекс Русковец, поръчайте си чаша изкушаващо вкусно и ароматно кафе.

Ние знаем отлично какви са предпочитанията на нашите гости и търсим най-доброто кафе за свежо начало и настроение през целия ден. Към кафето предлагаме неустоими сладки изкушения, но истинските ценители го пият чисто.

Coffee Bianchi in restaurant Lavender

Тук предлагаме висококачествено кафе на зърна Bianchi Adore Grand Espresso, 80% от което е Арабика. Това е еспресо с характер, което съчетава най-висококачествената арабика от Централна и Южна Америка, с избрани сортове робуста. Резултатът е неустоим бленд с ободряваща плътност и покоряващ аромат.

Страни, в които се отглежда кафето, са Бразилия, Колумбия, Коста Рика

За истинските ценители на кафе предлагаме селекция от 5 вида кафе Bianchi Origins, на дози:

Bianchi Origins Colombia (100% моноарабика)

От богатите почви на земята, запозната както с Тихия океан, така и с Карибско море, се черпи само качествена арабика. Калдас, Толима и Вайе дел Каука, разположени на над 1000 м надморска височина, са пример за екзотичните региони, които правят Bianchi Origins Colombia кафе, достойно за показ. 

Страна на произход: Колумбия

Bianchi Origins Costa Rica (100% моноарабика)

Почвата на Коста Рика е най-плодородна на надморска височина от поне 1200 м. Затова вулканични региони като Тарасу, Картаго и Уест Вели са известни със своите удивителни реколти арабика. Bianchi Origins Costa Rica избира точно тези реколти и ги изпича до съвършенство – точно както повелява благородството.

Страна на произход: Коста Рика

Bianchi Origins Ethiopia BIO (100% био моноарабика)

Регионът Сидамо в сърцето на Етиопия, на над 1700 м надморска височина, предлага напълно естествена и екологично чиста арабика с ненадминато качество. Докоснете се до аромата и вкуса на самия първоизточник на кафето с Bianchi Origins Ethiopia Bio. 

Страна на произход: Етиопия

Bianchi Origins Guatemala (100% моноарабика)

Изненадващият аромат на какао, горчиво-сладкият леко цитрусов вкус и най-плътното тяло в цяла Централна Америка се дължат на специфичния микроклимат на Антигуа. С надморска височина над 1500 м и богати вулканични почви, Антигуа е един от петте региона – производители на най-качествено премиално кафе в света. Задължително опитайте Bianchi Origins Guatemala. 

Страна на произход: Гватемала

Bianchi Origins Hazelnut (100% моноарабика с аромат на лешник)

С лешников аромат и плодова сладост, отваря сетивата Bianchi Origins Hazelnut, селекция зърна от Можиана и Сераду – регионите, в които се ражда премиалната бразилска арабика върху едни от най-богатите почви в Бразилия – така наречената terra roxa или червена земя.  А лешникът наистина се усеща, просто опитайте!

Страна на произход: Бразилия

Coffee Colombia
Coffee Costa Rica
Coffee Ethiopia

 Да дадем силен старт на деня си с чаша горещо и качествено кафе, да вземем доброто си настроение и да се радваме на деня, изпълнен с толкова хубави преживявания! 

Ваня Грънчарова

Ваня Грънчарова

Участвам активно в културния живот на туристическа дестинация Банско. Член съм на родолюбивото сдружение „Дедо Лазко“. Ангажиментите си към туристическия бизнес съчетавам с преподавателска работа по предметите история и философия. Част съм от авторския екип за адаптирането на „История славянобългарска“ за ученици. Фирма „Арт Идея Бг“ за дизайн, интернет порталът за кулинарен туризъм www.culinarytourism.bg и проектът „Вкусът на Банско“ развивам като напълно мои авторски пространства.