Кафето в Русковец Термал Резорт

Малко са хората, които започват деня си без чаша ароматно кафе.

В ресторант Лавендер, в ресторант – пицария Ил Форно или в лоби бара на СПА комплекс Русковец, поръчайте си чаша изкушаващо вкусно и ароматно кафе.

Ние знаем отлично какви са предпочитанията на нашите гости и търсим най-доброто кафе за свежо начало и настроение през целия ден. Към кафето предлагаме неустоими сладки изкушения, но истинските ценители го пият чисто.

Кафе

Тук предлагаме висококачествено кафе на зърна Bianchi Adore Grand Espresso, 80% от което е Арабика. Това е еспресо с характер, което съчетава най-висококачествената арабика от Централна и Южна Америка, с избрани сортове робуста. Резултатът е неустоим бленд с ободряваща плътност и покоряващ аромат.

Страни, в които се отглежда кафето, са Бразилия, Колумбия, Коста Рика

За истинските ценители на кафе предлагаме селекция от 5 вида кафе Bianchi Origins, на дози:

Bianchi Origins Colombia (100% моноарабика)

От богатите почви на земята, запозната както с Тихия океан, така и с Карибско море, се черпи само качествена арабика. Калдас, Толима и Вайе дел Каука, разположени на над 1000 м надморска височина, са пример за екзотичните региони, които правят Bianchi Origins Colombia кафе, достойно за показ. 

Страна на произход: Колумбия

Bianchi Origins Costa Rica (100% моноарабика)

Почвата на Коста Рика е най-плодородна на надморска височина от поне 1200 м. Затова вулканични региони като Тарасу, Картаго и Уест Вели са известни със своите удивителни реколти арабика. Bianchi Origins Costa Rica избира точно тези реколти и ги изпича до съвършенство – точно както повелява благородството.

Страна на произход: Коста Рика

Bianchi Origins Ethiopia BIO (100% био моноарабика)

Регионът Сидамо в сърцето на Етиопия, на над 1700 м надморска височина, предлага напълно естествена и екологично чиста арабика с ненадминато качество. Докоснете се до аромата и вкуса на самия първоизточник на кафето с Bianchi Origins Ethiopia Bio. 

Страна на произход: Етиопия

Bianchi Origins Guatemala (100% моноарабика)

Изненадващият аромат на какао, горчиво-сладкият леко цитрусов вкус и най-плътното тяло в цяла Централна Америка се дължат на специфичния микроклимат на Антигуа. С надморска височина над 1500 м и богати вулканични почви, Антигуа е един от петте региона – производители на най-качествено премиално кафе в света. Задължително опитайте Bianchi Origins Guatemala. 

Страна на произход: Гватемала

Bianchi Origins Hazelnut (100% моноарабика с аромат на лешник)

С лешников аромат и плодова сладост, отваря сетивата Bianchi Origins Hazelnut, селекция зърна от Можиана и Сераду – регионите, в които се ражда премиалната бразилска арабика върху едни от най-богатите почви в Бразилия – така наречената terra roxa или червена земя.  А лешникът наистина се усеща, просто опитайте!

Страна на произход: Бразилия

Кафе Колумбия
Кафе Коста Рика
Кафе Етиопия

 Да дадем силен старт на деня си с чаша горещо и качествено кафе, да вземем доброто си настроение и да се радваме на деня, изпълнен с толкова хубави преживявания! 

Picture of Ваня Грънчарова

Ваня Грънчарова

Участвам активно в културния живот на туристическа дестинация Банско. Член съм на родолюбивото сдружение „Дедо Лазко“. Ангажиментите си към туристическия бизнес съчетавам с преподавателска работа по предметите история и философия. Част съм от авторския екип за адаптирането на „История славянобългарска“ за ученици. Фирма „Арт Идея Бг“ за дизайн, интернет порталът за кулинарен туризъм www.culinarytourism.bg и проектът „Вкусът на Банско“ развивам като напълно мои авторски пространства.